Σε μη εκλόγιμη θέση ο Αλέξης Μητρόπουλος στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ

Σε μη εκλόγιμη θέση ο Αλέξης Μητρόπουλος στις λίστες του ΣΥΡΙΖΑ
Ακρόαση από τα μέλη της Επιτροπής Δημοσίων Επιχειρήσεων, Τραπεζών, Οργανισμών Κοινής Ωφελείας και Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης, του προτεινομένου, από τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δημήτριο Στρατούλη, για διορισμό στη θέση του Διοικητή του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Ενιαίου Ταμείου Ασφάλισης Μισθωτών (Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.) Ιωάννη Θεωνά την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων της Κουμουνδούρου αποφάσισε πως μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση Μητρόπουλου, ο πρώην βουλευτής δεν μπορεί να βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση

“Η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη μετά από 2 συνεδριάσεις, αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κ.Ε. να μην συμπεριληφθεί σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής ο σ. Αλέξης Μητρόπουλος”. Αυτό ανακοίνωσε πριν από λίγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, “μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και τον αφορούν, η εισήγηση προς την Κ.Ε. περιλαμβάνει την δυνατότητα να τοποθετηθεί στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί”.

Σκευωρία καταγγέλλει ο Μητρόπουλος

«Σκευωρία» και «υπηρεσιακή αθλιότητα» κατήγγειλε πριν από μερικές μέρες ο ίδιος Αλέξης Μητρόπουλος, με συνέντευξη Τύπου που έδωσε για το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι στόχος είναι ο εξοστρακισμός του από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ και διαμηνύοντας «δεν θα αφήσω ούτε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κάποιον σύντροφο να με σπιλώσουν…».

Ωστόσο, ο κ. Μητρόπουλος, αρνήθηκε μέχρι την τελευταία στιγμή της συνέντευξης Τύπου -που παραχώρησε σε αίθουσα της Βουλής- και παρά τις επίμονες ερωτήσεις, να κατονομάσει ποιος είναι εκείνος, ο οποίος ενήργησε για να φτάσει ξανά ο φάκελός του στη Βουλή, παραμονές της διάλυσής της.

Μίλησε για «αλληλουχία γεγονότων που οδηγούν σε πρόσωπο» και υποστήριξε πως «άλλοι παύθηκαν σε ένα βράδυ και άλλοι αναβαθμίσθηκαν σε ένα βράδυ για να έρθει η υπόθεσή μου στο προσκήνιο» και ισχυρίστηκε πως ο εφοριακός, που επέβαλε το πρόστιμο πήρε προαγωγή, ενώ από τον εφοριακό που διαφωνούσε για την υποβολή προστίμου αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα