Στις 7 μονάδες η διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση

Στις 7 μονάδες η διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ σε νέα δημοσκόπηση
Αλέξης Τσίπρας και Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή Eurokinissi

Η δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 εμφανίζει τη διαφορά Νέας Δημοκρατίας-ΣΥΡΙΖΑ στις 7 μονάδες.

Με 7 μονάδες προηγείται η Νέα Δημοκρατία του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας Μarc που παρουσιάστηκε την Παρασκευή το βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του Ant1. 

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου για τις προσεχείς ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία αποσπά 29,4% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ 22,4%. Ακολουθεί το Κίνημα Αλλαγής με 6,6%, η Χρυσή Αυγή με 5,4% και το ΚΚΕ με 4,8%. 

Στην εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος η Νέα Δημοκρατία μπορεί να φτάσει από το 31,1% έως 35,9% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 24,3% μέχρι το 28,7%. Στο μάξιμουμ της εκλογικής εκτίμησής τους ξεπερνούν το όριο του 3% τόσο η Ελληνική Λύση όσο και το ΜΕΡΑ 25.

Στο ερώτημα για το με ποια κυβέρνηση υπάρχουν οι περισσότερες πιθανότητες να βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του νοικοκυριού σας και η προσωπική κατάσταση το 38,7% απάντησε με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, το 28,7% με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα ενώ το 32,6% δεν απάντησε. 

Τέλος, το 73,5% των πολιτών θεωρούν πολύ ή αρκετά σημαντικές τις Ευρωεκλογές ενώ το 26,4% τις θεωρεί λίγο ή καθόλου σημαντικές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα