Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Στην Α’ Αθήνας η Κωνσταντοπούλου

Τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Στην Α’ Αθήνας η Κωνσταντοπούλου
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ (PHASMA/ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ) Phasma

Ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας. Ποιες περιφέρειες επέλεξε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Η έκπληξη στην Αττικής και η πρώτη θέση στην Κοζάνη

Την Β΄ Πειραιά και το υπόλοιπο Αττικής ήταν οι δυο περιφέρειες που επέλεξε τελικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για τις προσεχείς εκλογές. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στη δεύτερη θέση της Αττικής είναι η Ραχήλ Μακρή και στην τρίτη ο Βασίλης Πριμικήρης. Εκτός λίστας έμεινε ο Αλέκος Αλαβάνος.

Όπως ήταν αναμενόμενο η αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου τίθεται επικεφαλής στην Α΄ Θεσσαλονίκης και στη δεύτερη θέση η Ιωάννα Γαιτάνη. Στη Β΄ Θεσσαλονίκης την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Λίτσα Αμανατίδου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρίσκεται στην Α΄ Αθήνας με δεύτερη την Μαρία Μπόλαρη, ενώ το ¨βαρύ πυροβολικό¨ κατεβαίνει στην Β΄ Αθήνας με τους Δημήτρη Στρατούλη, Νάντια Βαλαβάνη, Κώστα Ήσυχο, Σόφη Παπαδόγιαννη, Αντώνη Νταβανέλο και Γιάννη Τόλιο.

Την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο της Αχαίας παίρνει ο Κώστας Λαπαβίτσας, ενώ στις δυο πρώτες θέσεις στην Βοιωτία είναι οι κ. Σταθάς και Σκούμας. Την πρώτη θέση στην Κοζάνη, μετά την μετακίνηση της Ραχήλ Μακρή από την περιφέρεια της, έλαβε τελικά η Ευγενία Ουζουνίδου.

Στην Β΄ Πειραιά, όπως ήταν αναμενόμενο, τοποθετήθηκε ο Στάθης Λεουτσάκος.

Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΛΑΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα