Η ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις από τον Ντινόπουλο, για τους υπαινιγμούς του κατά Κουβέλη

Η ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις από τον Ντινόπουλο, για τους υπαινιγμούς του κατά Κουβέλη
ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ-ΔΗΜ. ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(ΓΙΑ ΑΣΕΠ)-ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(Ν.Δ)-- ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROINISSI EUROKINISSI

Εξηγήσεις στον γραμματέα της ΝΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο έδωσε ο Αργύρης Ντινόπουλος. Τι απαντά για το σχόλιό του "πληρώθηκε καλά" και τα υπονοούμενα κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ που ακούγονται σε βίντεο από κάμερα - ρουφιάνα

Συνάντηση με τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο, είχε τη Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, Αργύρης Ντινόπουλος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ντινόπουλος εξήγησε όσα αναφέρθηκαν σε συνάντηση φίλων, που τον στηρίζουν στην προεκλογική περίοδο. Σημειώνεται ότι οι αναφορές αποτέλεσαν προϊόν βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε για μία ώρα στο διαδίκτυο.

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος της ΝΔ, στη συνάντηση αυτή, κάποιος εκ των συνδαιτυμόνων έκανε λόγο για «άδειασμα» του Φώτη Κουβέλη από τον Αλέξη Τσίπρα και ο ίδιος σχολίασε: «Ο Φ. Κουβέλης πήρε την πληρωμή του («Πληρώθηκε καλά») από τον ΣΥΡΙΖΑ, που αφού τον έβαλαν να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές, μετά τον πέταξαν στον κάλαθο των αχρήστων».

Ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε ότι σε καμία περίπτωση δεν μίλησε απαξιωτικά για τον αρχηγό της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και ότι με τη φράση «πληρώθηκε καλά» εννοούσε το γεγονός ότι τον εξαπάτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ που του υποσχόταν συνεργασία και τελικά, μετά την ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, τον άδειασε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα