Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ: "Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο" λέει ο Σαμαράς στα παιδιά

Το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ: "Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο" λέει ο Σαμαράς στα παιδιά

Με στόχο την προβολή του ανθρώπινου προσώπου του Αντώνη Σαμαρά δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ. Δείτε το βίντεο

Το ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού κι ένα θετικό μήνυμα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση προωθεί το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ, που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

"Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά και το δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολύ δουλειά, θα τα καταφέρουμε", αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς περπατά στον δρόμο, όταν η μπάλα μίας παρέας παιδιών φτάνει στα πόδια του...

"Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου μου λέει, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα", του λέει ένα από τα παιδιά.

"Κάτσε να τα πούμε. Δίκιο έχει ο πα΄τερα σου. όμως μερικές φορές, αν θέλεις να φτιάξεις κάτι σωστό, περνάς μέσα από δυσκολίες, έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι να ξέρεις, πού θέλεις να πας. Και να πας με σχέδιο, με γνώση και να μην σταματάς ούτε στιγμή. Και σήμερα έχουμε σχεδόν φτάσει εκεί που θέλουμε να πάμε, για να ξαναγίνει μία κανονική, μία σοβαρή μία σπουδαία χώρα για σένα, για όλα τα παιδιά. Για να μην γίνουν σήμερα οι δυσκολίες που λέει ο πατέρας σου και δικές σου δυσκολίες αύριο. Οπότε μην ανησυχείς, συνέχισε να προπονείσαι κι εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Γιατί για να παίξει μπάλα μία χώρα, όπως και μία ομάδα, πρέπει να έχει γήπεδο. Κι εμείς της το φτιάχνουμε το γήπεδο, καινούριο. Αυτή είναι η αλήθεια. Πες το στον πατέρα σου", απαντά ο πρωθυπουργός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015, Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εμείς φτιάχνουμε το γήπεδο ΝΔ σποτ

SHARE:

24Media Network