Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι

Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη δημοτική αγορά των Χανίων όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες

Με μια μικρή βόλτα στη δημοτική αγορά των Χανίων και σε κοντινούς δρόμους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκλήρωσε από τα Χανιά την παρουσία του στην Κρήτη.

Στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, στο κέντρο της πόλης, όπου διέμενε, κατά την αναχώρησή του το πρωί, γυναίκα τού φόρεσε στον ώμο ένα κρητικό μαντήλι και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας, τον οποίο συνόδευαν υποψήφιοι βουλευτές από τα Χανιά και κομματικά στελέχη, βρέθηκε στη δημοτική αγορά όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καταστηματάρχες και πολίτες.

Ένας από τους καταστηματάρχες τού προσέφερε ως δώρο ένα κομπολόι, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήπιε και την παραδοσιακή κρητική τσικουδιά.

Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι

Καθώς έβγαινε από την αγορά, πολίτης απευθύνθηκε στον τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας ότι είναι άνεργος εργαζόμενος σε πλοία και λέγοντάς του «πρόεδρε θέλουμε δουλειές». Ο κ. Τσίπρας τον πλησίασε και μεταξύ άλλων του είπε: «Εμείς θα σας βλέπουμε στα μάτια, η καθαρότητα είναι εγγύηση».

Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι

Λίγο αργότερα, τον κ. Τσίπρα πλησίασε ένας μικρός μαθητής ζητώντας του να υπογράψει σε ένα φυλλάδιο του ΣΥΡΙΖΑ. «Η ελπίδα έρχεται. Αλέξης Τσίπρας», σημείωσε στο φυλλάδιο ο Πρόεδρος του κόμματος.

Ο κ. Τσίπρας έκανε στη συνέχεια ένα μικρό διάλειμμα για καφέ και στη συνέχεια αναχώρησε για το αεροδρόμιο Χανίων.

Με χαλαρή διάθεση στην Αθήνα

Λίγες ώρες αργότερα, σε χαλαρή διάθεση ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε σε γνωστό εστιατόριο απέναντι από το Ζάππειο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εύχεται με ένα ποτήρι κρασί  "υγεία σε όλους" και τα στελέχη να αντεύχονται "μεγάλη νίκη".

Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι
Βόλτα του Τσίπρα στα Χανιά με κρητικό μαντήλι

Μεγάλο το ενδιαφέρον από ξένα μέσα ενημέρωσης που περίμεναν τον Αλέξη Τσίπρα στην είσοδο του εστιατορίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάθησε μαζί με τους στενούς του συνεργάτες Νίκο Παππά, Πάνο Σκουρλέτη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Νίκο Βούτση, Δημήτρη Παπαδημούλη και Τάσο Κορωνάκη, ενώ χαιρέτισε και ευχήθηκε όλους τους παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες από Χανιά: zarpa.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βουλευτικές εκλογές 2015
SHARE:

24Media Network