Χαρίτσης: Στις εκλογές “συγκρούονται” δύο εντελώς ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια

Χαρίτσης: Στις εκλογές “συγκρούονται” δύο εντελώς ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια
Ο Αλέξης Χαρίτσης EUROKINISSI

«Την 25η Ιουνίου οι πολίτες θα κληθούν να τοποθετηθούν πάνω σε δύο εντελώς ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Χαρίτσης. Επίθεση σε ΝΔ για Ροδόπη.

«Επίδειξη εθνικής ανευθυνότητας από τον κ. Μητσοτάκη η στοχοποίηση της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη» δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας και τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του «Alpha TV».

Παράλληλα, χαρακτήρισε «πολιτική υποκρισία» την απόσυρση του βουλευτή της ΝΔ στη Ροδόπη μετά την αποκάλυψη του Αλέξη Τσίπρα.

«Αν ο κ. Μητσοτάκης θεωρούσε ότι υπάρχει ζήτημα, θα έπρεπε να έχει αποπέμψει τον υποψήφιό του εδώ και καιρό» επισήμανε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. «Δυστυχώς προκειμένου να εγκλωβίσει την αντιπολίτευση, η ΝΔ δεν δίστασε να δημιουργήσει ζήτημα στο ευαίσθητο θέμα της μουσουλμανικής μειονότητας».

«Σε αυτή τη δεύτερη προεκλογική περίοδο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έθεσε τα βασικά προγραμματικά ζητήματα στον πυρήνα της δημόσιας συζήτησης» τόνισε ο κ. Χαρίτσης.

«Καταθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μέχρι το 2027, που απαντά στις πιεστικές κοινωνικές και οικονομικές ανάγκες της χώρας μας. Την αναβάθμιση του ΕΣΥ, την αντιμετώπιση της ακρίβειας, την στήριξη της εργασίας, των μικρομεσαίων και της αγροτικής παραγωγής. Αλλά και την διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης και των κρίσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων που θα διαχειριστεί η χώρα μας τα επόμενα χρόνια».

«Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου συγκρούονται δύο εντελώς διαφορετικά, ανταγωνιστικά και αντιπαραθετικά σχέδια για το μέλλον της ελληνικής κοινωνίας. Πάνω σε αυτά θα πρέπει να τοποθετηθεί ο ελληνικός λαός» κατέληξε ο Αλ. Χαρίτσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα