Άγ. Παντελεήμονας: Τον κάλεσαν στο σπίτι τους και τους πυροβόλησε – Ένας νεκρός

Διαβάζεται σε 1'
Αστυνομικές δυνάμεις, φωτογραφία αρχείου
Αστυνομικές δυνάμεις, φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Δολοφονία εκτυλίχθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, με έναν 74χρονο να ανοίγει πυρ εναντίον ζευγαριού, στο σπίτι των οποίων βρισκόταν ως καλεσμένος. Σκότωσε τον άντρα της οικογένειας, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Ένα αιματηρό έγκλημα εκτυλίχθηκε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Μύρων 11-13, τα ξημερώματα της Κυριακής (01/010).

Ένας 74χρονος ημεδαπός, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, πυροβόλησε ένα ανδρόγυνο με καταγωγή από την Γεωργία, εντός της οικίας τους.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, άνοιξε πυρ εναντόν του 50χρονου άντρα και της 45χρονης συζύγου του, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον άντρα και τη γυναίκα στην ωμοπλάτη. Η γυναίκα μάλιστα τραυματίστηκε αφού προσπάθησε να του αποσπάσει το όπλο.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του ζευγαριού και άλλων δύο ανηλίκων κοριτσιών, 11 και 12 ετών, φίλες του παιδιού.

Στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση που ακινητοποίηση και συνέλαβε τον δράστη, ενώ η 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο “Γεννηματάς” όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας αθηνών για να διακριβωθούν τα αίτια της δολοφονίας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα