Άγιος Δημήτριος: Βίντεο ντοκουμέντο – Άγριος ξυλοδαρμός μεταξύ κοριτσιών σε σχολείο

Διαβάζεται σε 1'
Καρέ από το βίντεο - ντοκουμέντο
Καρέ από το βίντεο - ντοκουμέντο Glomex/OPEN

Νέο περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων βλέπει το “φως” της δημοσιότητας. Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον άγριο καβγά μαθητριών σε σχολείο στον Άγιο Δημήτριο, με τους συμμαθητές τους να γελούν και να τραβούν βίντεο.

Ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις παίρνει η βία μεταξύ ανηλίκων, με τα περιστατικά ξυλοδαρμών μεταξύ μαθητών, ακόμη και εντός του σχολικού χώρου, να αυξάνονται διαρκώς.

Ένα ακόμα περιστατικό βίας βλέπει το “φως” της δημοσιότητας, με το OPEN να παρουσιάζει ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ κοριτσιών ηλικίας 13, 14 και 15 ετών, σε σχολείο.

Ο καβγάς έλαβε χώρα σε σχολείο του Αγίου Δημητρίου στην Αττική στις 22 Σεπτεμβρίου, με τις μαθήτριες να τσακώνονται με χαστούκια, μπουνιές και κλωτσιές, ενώ οι συμμαθητές τους γελούσαν και τραβούσαν βίντεο με τα κινητά τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε προηγηθεί μία μέρα πριν ένα παρόμοιο περιστατικό, με αφορμή ένα… τσιγάρο, και πιθανώς εκείνο το περιστατικό να πυροδότησε τον συγκεκριμένο καβγά.

Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ένα από τα κορίτσια να κάνει ράμματα πολύ κοντά στο μάτι της.

Ο δικηγόρος της οικογένειας κοριτσιού που τραυματίστηκε, κ. Καντάς, μετέδωσε ότι το κορίτσι θα μπορούσε να είχε σοβαρό πρόβλημα στην όραση του αν το χτύπημα ήταν ένα χιλιοστό πιο πάνω.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα