Άγιος Παντελεήμονας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Άννας

Άγιος Παντελεήμονας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Άννας
Η Άννα INSTAGRAM

Τα πρώτα στοιχεία για τον θάνατο της Άννας, της Κουβανής τρανς που βρέθηκε δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του άγριου εγκλήματος.

Σε αιμορραγικό σοκ αποδίδεται ο θάνατος της Άννας, της Κουβανής τρανς που βρέθηκε άγρια δολοφονημένη στον Άγιο Παντελεήμονα το απόγευμα της Δευτέρας (10/7).

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και στον λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς μαχαίρι.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν δύο βαθιές μαχαιριές στον λαιμό και στο κεφάλι τα τραύματα ήταν επιφανειακά και πιο διάσπαρτα, που όμως και αυτά προκάλεσαν αιμορραγία.

Τα στοιχεία της νεκροψίας έδειξαν ότι ο θάνατος της προσδιορίζεται χρονικά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

Ποια ήταν η άτυχη Κουβανή

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η Άννα είχε καταγωγή από την Κούβα, όπου είχε μια δύσκολη ζωή. Η ίδια δεχόταν βία και διακρίσεις για την ταυτότητα φύλου της και πάλευε για την επιβίωση για χρόνια.

Προκάλεσε αίσθηση το γεγονός ότι η πρώτη ενημέρωση που προέκυψε από πληροφορίες της ΕΛΑΣ, έκανε λόγο για εντοπισμό “νεκρού άνδρα”, κάτι που δεν υφίσταται βάσει του νόμου που κατοχυρώνει την ταυτότητα φύλου.

Η Άννα αποφάσισε πριν περίπου τέσσερα χρόνια να μεταναστεύσει στην Ελλάδα, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον.

Η ίδια λάτρευε τον χορό από παιδί και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο γνωστό κλαμπ Koukles, όπου χόρευε και έκανε drag show. Εκεί δημιούργησε μια νέα οικογένεια, δίπλα σε άτομα που τη στήριζαν και την αποδεχόντουσαν.

Σημειώνεται ότι έχει πραγματοποιηθεί κάλεσμα για πορεία και παρέμβαση για τη γυναικοκτονία της Άννας, την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 8 το βράδυ, στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα