Άγιος Παντελεήμονας: “Βίος και Πολιτεία” ο “Lion” που συνελήφθη για την δολοφονία του 35χρονου

Διαβάζεται σε 2'
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου)
Αστυνομικοί (φωτογραφία αρχείου) ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ, EUROKINISSI

Ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας στον Άγιο Παντελεήμονα, είχε συλληφθεί για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που διέπραξαν οι “Lions” στην Νέα Ιωνία και ήταν ελεύθερος.

«Βίος και Πολιτεία» ήταν ο αλβανικής καταγωγής και ρομά που συνελήφθη για την δολοφονία του 35χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα. Πρόκειται μέλος της διαβόητης συμμορίας Αλβανών, που είναι γνωστή ως «ΝΑΚΕΤΑ – LIONS».

Ο δράστης κατάφερνε να κυκλοφορεί με περιοριστικούς όρους παρά τα όσα σκληρά εγκλήματα διέπραττε ή συμμετείχε σε αυτά.

Είχε συλληφθεί για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που διέπραξαν οι «Lions» στην Νέα Ιωνία και ήταν ελεύθερος, ενώ είχε πρόσφατα συλληφθεί ξανά για την απόπειρα δολοφονίας της συντρόφου του στον Κολωνό που παρουσίασε ως δήθεν ατύχημα από εκπυρσοκρότηση του όπλου του και πάλι κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Όλα αυτά μέχρι που μετά από ενδελεχή έρευνα κατάφεραν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών να τον ταυτοποιήσουν ως τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας του αλλοδαπού έξω από το ναργιλάδικο στον Άγιο Παντελεήμονα τον περασμένο Μάρτιο, που εμφανιζόταν με διαφορά στοιχεία είτε ως Ιρανός είτε ως Αφγανός υπήκοος.

Το χρονικό της φονικής συμπλοκής στον Άγιο Παντελεήμονα

Αργά το βράδυ στις 8 Μαρτίου, έλαβε χώρα η συμπλοκή μεταξύ δύο αντιπάλων συμμοριών Αφγανών και Αλβανών που διακινούσαν ναρκωτικά, έξω από καφέ με ναργιλέδες επί της οδού Ηπείρου στον Άγιο Παντελεήμονα.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο δράστης πυροβόλησε δύο φορές προς το μέρος όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν η ομάδα Αφγανών, χωρίς ωστόσο να τραυματίσει κάποιον. Στη συνέχεια και κατά την διάρκεια της συμπλοκής ο δράστης πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά το θύμα, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα