Αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ Ρέντη: 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριές της

Αιματηρό επεισόδιο στο ΕΠΑΛ Ρέντη: 22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμφοιτήτριές της
Η σχολή του ΟΑΕΔ στην Πέτρου Ράλλη 83 στου Ρέντη, όπου το απόγευμα της Πέμπτης 2 Απριλίου 2015, σπουδάστρια επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ελαφρά στο χέρι τρεις συμφοιτήτριές της στο τμήμα Νοσηλευτών. Το περιστατικό συνέβη την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το μάθημα. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Νεαρή σπουδάστρια στη σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμμαθήτριές της. Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο

Μία 22χρονη κοπέλα, σπουδάστρια στην σχολή Νοσηλευτικής του ΟΑΕΔ, στην Πέτρου Ράλλη, στην περιοχή του Ρέντη, επιτέθηκε με μαχαίρι σε τρεις συμφοιτήτριές της το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News 247, κατά τη διάρκεια του μαθήματος, η 22χρονη έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τρεις συμμαθήτριές της.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Ρέντη.

Οι τρεις σπουδάστριες, δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα, μεταφέρθηκαν με τραύματα στα χέρια στο Αττικό νοσοκομείο, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Και οι τρεις φέρουν κυρίως τραύματα στα χέρια και χρειάστηκαν ράμματα.

Από τη μέχρι στιγμής προανάκριση, προκύπτει ότι η 22χρονη δεχόταν για καιρό χλευασμό και ανέπτυξε επιθετική συμπεριφορά.

Σήμερα όμως δεν υπήρξε πρόκληση και όπως όλα δείχνουν είχε προσχεδιάσει την επίθεση και τραυμάτισε τις συμμαθήτριές της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα