Άλιμος: Απόπειρα ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής

Άλιμος: Απόπειρα ληστείας σε βάρος χρηματαποστολής
Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή Eurokinissi

Ο άγνωστος δράστης ακινητοποίησε με απειλή όπλου τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής, όμως ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα, τα χρήματα καταστράφηκαν και εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 11 το πρωί σε βάρος χρηματαποστολής στη συμβολή των οδών Ομήρου και Ιωνίας.

Ένας άγνωστος δράστης ακινητοποίησε με απειλή όπλου τους υπαλλήλους της χρηματαποστολής την ώρα που τροφοδοτούσαν ΑΤΜ που βρίσκεται δίπλα από κατάστημα οπτικών, άρπαξε την κασετίνα με τα μετρητά όμως ενεργοποιήθηκε η χρωμοπαγίδα, τα χρήματα καταστράφηκαν και εγκατέλειψε την προσπάθειά του.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα και διέφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μάρτυρας ανέφερε πως ακούστηκε πυροβολισμός κατά την διαφυγή του δράστη, όμως αυτό δεν προκύπτει από τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, αφού δεν ήρθε σε ένοπλη συμπλοκή με κανέναν ο δράστης και σε αυτή την φάση πιθανολογείται ότι ο μάρτυρας που άκουσε «πυροβολισμό», ενδεχομένως να άκουσε τον κρότο της χρωμοπαγίδας που ενεργοποιήθηκε αφού προκαλεί παρόμοιο ήχο.

Όπως και να έχει εξετάζεται η μαρτυρία, ενώ από την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός του δράστη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα