Ανατροπή στη Ζάκυνθο: Η 63χρονη έδωσε εντολή για τον πυροβολισμό του σκύλου

Διαβάζεται σε 2'
Ανατροπή στη Ζάκυνθο: Η 63χρονη έδωσε εντολή για τον πυροβολισμό του σκύλου
ISTOCK

Ανατροπή στην υπόθεση πυροβολισμού σκύλου στη Ζάκυνθο μετά την ανάκριση που πραγματοποίησαν οι αρχές. Ο δράστης φέρεται να δέχτηκε εντολή να θανατώσει το ζώο μετά από εντολή της 63χρονης θείας.

Μια αναπάντεχη εξέλιξη είχε η υπόθεση θανάτωσης σκύλου στο Μουζάκι της Ζακύνθου, έπειτα από πυροβολισμό που δέχθηκε με κυνηγετικό όπλο ενώ βρισκόταν στην αυλή σπιτιού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ανάκριση που πραγματοποιήθηκε, προέκυψε πως ο 43χρονος δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο, αφού του το ζήτησε η ίδια η ιδιοκτήτρια του ζώου, η οποία είναι και θεία του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ Ζακύνθου, ο δράστης πήρε ένα δίκανο που κατείχε, πήγε στο σπίτι της 63χρονης θείας του, πυροβόλησε και σκότωσε τον σκύλο της.

Η κατηγορούμενη πλέον ως ηθική αυτουργός ιδιοκτήτρια του σκύλου, ζήτησε από τον φυσικό αυτουργό ανιψιό της να σκοτώσει το ζώο, καθώς όπως ισχυρίστηκε είχε γίνει επιθετικό απέναντί της.

Ο 43χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της θανάτωσης ζώου συντροφιάς, που είναι κακούργημα και πρόστιμο από 30.000 έως 50.000 ευρώ, ενώ παραπέμπεται και για το νόμο περί όπλων.

Η 63χρονη θεία του, κατηγορείται για ηθική αυτουργία στο κακούργημα της θανάτωσης ζώου συντροφιάς. Και οι δύο αναμένεται να περάσουν το μεσημέρι το κατώφλι της εισαγγελίας Ζακύνθου.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ένοικοι του σπιτιού ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία πήρε το νεκρό ζώο και το μετέφερε σε κτηνιατρείο για να γίνει νεκροτομή, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δύο προσαγωγές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα