Άνω Λιόσια: Η ομολογία του γιου και η συστηματική κακοποίηση του πατέρα του

Διαβάζεται σε 3'
Το σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια
Το σημείο που βρέθηκε απανθρακωμένος ο ηλικιωμένος στα Άνω Λιόσια INTIME

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό στα Άνω Λιόσια. Ο 59χρονος γιος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε συχνά τον 82χρονο πατέρα του, ενώ ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ των Άνω Λιοσίων με τα ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα για το τι ακριβώς συνέβη σε βάρος του 82χρονου άντρα που βρέθηκε απανθρακωμένος πάνω σε ένα στρώμα, στην αυλή του σπιτιού του, αργά το βράδυ του Σαββάτου, επί της οδού Αγαμέμνωνος 18, όταν η Αστυνομία κλήθηκε από γείτονες, εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας που προερχόταν από το συγκεκριμένο σπίτι.

Η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, από την ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση, αναμένεται να ρίξει φως στο το ακριβώς συνέβη και αν ο ηλικιωμένος πέθανε φυσιολογικά και ο γιος του μετά από ημέρες τού έβαλε φωτιά ή αν προηγήθηκε εγκληματική ενέργεια.

Ο 59χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και φέρεται να κακοποιούσε συχνά τον ηλικιωμένο πατέρα του, γι’ αυτό και επί του παρόντος δεν μπορεί να εξαιρεθεί καμία πιθανότητα.

Άνω Λιόσια: Τι είπε ο γιος του 82χρονου

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν το βράδυ στο σπίτι του, εντόπισαν στην αυλή έναν απανθρακωμένο πτώμα πάνω σε ένα επίσης καμένο στρώμα στην αυλή και τότε ρώτησαν τον γιο τι είχε συμβεί. Εκείνος τούς είπε πως τον έκαψε την περασμένη Τρίτη, πως είχε πεθάνει τουλάχιστον δυο εβδομάδες πριν και επειδή δεν είχε χρήματα να τον κηδέψει, αποφάσισε να τον κάψει…

Στη συνέχεια, στην κατάθεσή του στην Ασφάλεια ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του πέθανε τον περασμένο Φεβρουάριο και πως επειδή δεν άντεχε την μυρωδιά πλέον, τον έβγαλε έξω για να τον κάψει και στην ερώτηση των αστυνομικών αν τον τεμάχισε, τούς είπε πως τα άκρα του αποκολλήθηκαν όταν τον «σβαρνούσε» έξω.

Η ιατροδικαστής που πήγε στο σημείο για την αυτοψία προσδιορίζει τον θάνατο, ίσως και 20 ημέρες πριν. Αυτό είναι ένα σημείο που χρήζει περαιτέρω διερεύνησης στην νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθεί αν αυτά τα μέλη αποκόπηκαν από αυτές τις συνθήκες που περιέγραψε ο συλληφθείς ή από τεμαχισμό.

Προσωρινά, ο 59χρονος συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Δυτικής Αττικής, με την κατηγορία του νόμου περί όπλων καθώς στην κατοχή του βρέθηκε ένα τσεκούρι και ένα πριόνι και με την κατηγορία της μη ανακοίνωσης ανεύρεσης νεκρού.

Στο σημείο μετέβη το πρωί εισαγγελέας, παρουσία του οποίου έγινε επιμελής εξερεύνηση του χώρου από αστυνομικούς της Ασφάλειας και των Εγκληματολογικών μήπως βρεθούν ίχνη αίματος εντός της οικίας.

Οι γείτονες ανέφεραν πως ο γιος κακοποιούσε συχνά τον πατέρα και μοιραία εξαιτίας και της ψυχολογικής του κατάστασης, το πόρισμα της Ιατροδικαστικής είναι αυτό που θα κρίνει και την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του συλληφθέντος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα