Αντίθετοι οι δικαστές με την παράταση του ωραρίου

Αντίθετοι οι δικαστές με την παράταση του ωραρίου
Αντίθετοι στην παράταση του ωραρίου οι δικαστικοί

Αρνητικά αντέδρασε Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας στην απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για παράταση του ωραρίου των ποινικών δικα...

Ο Σύλλογος Δικαστικών Υπαλλήλων Αθήνας με αφορμή την απόφαση της Ολομέλειας της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για παράταση του ωραρίου των ποινικών δικαστηρίων μέχρι τις 7 μ.μ., σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η πρόταση της Εισαγγελίας «αποπροσανατολίζει από τα πραγματικά προβλήματα απονομής της Δικαιοσύνης».

« Το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού, της αύξησης της δικαστηριακής ύλης, της μηχανοργάνωσης κ.λπ. παραμένει άλυτο παρά τις τεκμηριωμένες προτάσεις μας που επανειλημμένα έχουν κατατεθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης. Προβλήματα, που αν λυθούν, θα οδηγήσουν αυτόματα στην επιτάχυνση της απονομής της Δικαιοσύνης. οι δικαστικοί υπάλληλοι εργάζονται και υπεραποδίδουν κάτω από αντίξοες συνθήκες, υπερβάλλοντας εαυτούς και ότι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν σε περαιτέρω επιβάρυνση της εργασίας τους». καταλήγει η ανακοίνωση των δικαστικών.
 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα