Απίστευτο βίντεο από τη Ρόδο: Η στιγμή που ο υπαστυνόμος καταστρέφει το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή

Απίστευτο βίντεο από τη Ρόδο: Η στιγμή που ο υπαστυνόμος καταστρέφει το αυτοκίνητο Αστυνομικού Διευθυντή
dimokratiki.gr

Αφού εμβόλισε το αυτοκίνητό του, βγήκε από το όχημά του και άρχισε να το χτυπά με μία βαριοπούλα. Αδιανόητες εικόνες μπροστά στον κόσμο.

Νέες εικόνες ήρθαν στη δημοσιότητα από το απίστευτο περιστατικό στη Ρόδο, έξω από τα γραφεία της Α᾽ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου.

Θυμίζουμε ότι το πρωί της Κυριακής, Υπαστυνόμος Β´ που υπηρετεί ως γραμματέας στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου εμβόλισε με φορτηγό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, το ΙΧ του αστυνομικού Διευθυντή της Α᾽Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου Μιχάλη Καληωράκη. Στη συνέχεια ο υπαστυνόμος βγήκε από το φορτηγό και προκάλεσε φθορές στο ΙΧ με βαριοπούλα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η dimokratiki, ανέβηκε στον πρώτο όροφο στο γραφείο του Αστυνομικού Διευθυντή έσπασε την πόρτα εισήλθε εντός και τον απείλησε, ενώ φέρεται να είχε μαζί του όπλο το οποίο και πήραν οι αστυνομικοί που έσπευσαν να τον ακινητοποίησουν.

Ο αστυνομικός συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και θα οδηγηθεί ενώπιων της Δικαιοσύνης το μεσημέρι της Δευτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αστυνομικός διευθυντής είχε διατάξει προ του περιστατικού να πραγματοποιηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη στον Υπαστηνόμο Β΄.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο δράστης είχε ήδη υποβάλει την παραίτηση του προτού εμβολίσει το όχημα του προϊστάμενού του. Το περιστατικό φέρεται να οφείλεται σε ενδοϋπηρεσιακό ζήτημα που ξεκίνησε πριν από δύο περίπου χρόνια.

Δείτε βίντεο από το περιστατικό:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου, ανακοινώνεται ότι, για περιστατικό πρόκλησης φθορών που έλαβε χώρα στην έδρα της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκάνησου στη Ρόδο, συνελήφθη αστυνομικός, που υπηρετεί στο νησί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία και παράλληλα κινείται η διαδικασία για τη διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα