Από τη Δάφνη στις Αχαρνές: Καταδίωξη επίδοξων ληστών και τραυματισμός αστυνομικών

Από τη Δάφνη στις Αχαρνές: Καταδίωξη επίδοξων ληστών και τραυματισμός αστυνομικών
Αστυνομία Eurokinissi

Καταδίωξη επίδοξων ληστών από τη Δάφνη μέχρι τις Αχαρνές και ελαφρύς τραυματισμός τριών αστυνομικών. Αναζητείται μια γυναίκα η οποία κατάφερε να διαφύγει.

Καταδίωξη επίδοξων ληστών κατά την οποία τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις αστυνομικοί, έγινε νωρίτερα από τη Δάφνη μέχρι τις Αχαρνές, όπου συνελήφθηκαν δύο άνδρες ενώ αναζητείται μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την αστυνομία, οι δύο άνδρες οι οποίοι είναι Ρομά επιχείρησαν να ληστέψουν στο σπίτι της μιας ηλικιωμένης γυναίκας στη Δάφνη αλλά τους αντιλήφθηκε μια γειτόνισσα, η οποία και ενημέρωσε την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στο σημείο έσπευσαν περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο και επιχείρησαν να διαφύγουν.

Τότε ξεκίνησε καταδίωξη κατά τη διάρκεια της οποίας σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες προσπάθησαν να εμβολίσουν μοτοσικλέτες της ΔΙΑΣ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι τρεις αστυνομικοί.

Στις Αχαρνές το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο άνδρες ενώ η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα