Αποφυλακίζεται ο 19χρονος φοιτητής

Αποφυλακίζεται ο 19χρονος φοιτητής

Την αποφυλάκιση του 19χρονου φοιτητή του ΑΠΘ (Χημικών Μηχανικών) αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Την αποφυλάκιση του 19χρονου φοιτητή της Πολυτεχνικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, μετά την σημερινή του συνεδρίαση.

Ο 19χρονος, φοιτητής της σχολής Χημικών Μηχανικών, κατηγορείται πως συμμετείχε σε επεισόδια στις 4 Μαϊου, έξω από Πανεπιστήμιο της συμπρωτεύουσας. Ο δευτεροετής φοιτητής, είχε συλληφθεί με μόνο ενοχοποιητικό στοιχείο τα πράσινα παπούτσια που φόραγε την μέρα εκείνη, καθώς ίδιου τύπου υποδήματα, εθεάθη να φορά την προηγούμενη και ένας από τους κουκουλοφόρους (παρά τις εμφανείς διαφορές μεταξύ των δύο).

Ο φοιτητής της Πολυτεχνικής Σχολής, ήταν ακόμα ένας από τους 49 συλληφθέντες στην πανεκπαιδευτική πορεία στις 8 του Μάρτη. Τότε είχε κριθεί αθώωος, ενισχύοντας την άποψη όσων μιλούσαν για συλλήψεις στον “σωρό”.

Ο νεαρός πριν από περίπου ένα μήνα κατέθεσε προσφυγή στο δικαστικό συμβούλιο, την οποία το τελευταίο έκανε δεκτή. Μέχρι σήμερα, ο 19χρονος φοιτητής βρισκόταν προφυακισμένος στις φυλακές Αυλώνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα