Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της

Αργυρούπολη: Πέθανε η 41χρονη Όλγα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφό της
facebook/Πράξη Αγάπης

Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που της προκάλεσε ο σύντροφός της και προπονητής τζούντο τον Ιανουάριο του 2022, η 41χρονη Όλγα. Ήταν σε κώμα για 7 μήνες και στη συνέχεια είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 41χρονης Όλγας από τον σύντροφό της και προπονητή τζούντο στην Αργυρούπολη το 2022, καθώς η άτυχη γυναίκα, η οποία έδινε αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, κατέληξε.

Όπως αναφέρει το STAR, η 41χρονη έδινε αγώνα ζωής επί 1,5 χρόνο και η ιστορία της είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη όταν στις 14 Ιανουαρίου 2022 δέχθηκε άγρια επίθεση από τον σύντροφό της μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν στην περιοχή της Αργυρούπολης, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή και η Όλγα διακομίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με πληροφορίες της Κατερίνας Ρίστα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του STAR, η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στις 12 Αυγούστου από το κέντρο αποκατάστασης στο Λαϊκό Νοσοκομείο για πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Δυστυχώς, όμως, σήμερα το πρωϊ κατέληξε. Ως αιτία θανάτου αναφέρεται η λοίμωξη του αναπνευστικού. Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκονται οι γονείς της.

Τα χτυπήματα που είχε δεχθεί η 41χρονη είχαν ως αποτέλεσμα να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ παρέμεινε σε κώμα για περίπου επτά μήνες.

Παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις, η Όλγα δεν το έβαλε κάτω, και κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή έπειτα από πολλές χειρουργικές επεμβάσεις. Οι εγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη είχαν προκαλέσει προσωρινή απώλεια της ομιλίας, ενώ αδυνατούσε να κινηθεί και να αυτοεξυπηρετηθεί.

Σχεδόν δέκα μήνες μετά από τον ξυλοδαρμό της στην Αργυρούπολη, ο Οργανισμός Πράξη Αγάπης βοήθησε την Όλγα να μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης, όπου σημείωσε σημαντική πρόοδο, ωστόσο, δεν ήταν αρκετό.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (28/08) ο Σύλλογος Φίλοι Προασπίζω προχώρησε σε μια ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, ανακοινώνοντας πως η 41χρονη Όλγα υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της και έφυγε από τη ζωή.

Η ανάρτηση του Συλλόγου Φίλοι Προασπίζω:

“Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι… μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογένεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δήθεν) Άνθρωπο της… και δάσκαλο καράτε.

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του!!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές – γιατί η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Όλγα!!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ!!!”.

Κάθειρξη 10 ετών στον αθλητή τζούντο

Κάθειρξη 10 ετών χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο στον 47χρονο αθλητή τζούντο, τον Μάρτιο του 2023.

Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον κατηγορούμενο αρνούμενο τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν εν βρασμώ επειδή η 41 χρονών σύντροφος του τους είχε πει πως βρισκόταν και σε άλλη σχέση. Στον καταδικασθέντα αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη πλην όμως οι δικαστές έδειξαν την φυλακή στον 47χρονο.

Στην απολογία του ο 47χρονος ζήτησε συγγνώμη για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της 41χρονης Όλγας αναφέροντας πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χασίς και πως έγινε έξαλλος όταν η γυναίκα “την ώρα που ξάπλωσα γύρισε και μου είπε “θέλω να σου πω και κάτι άλλο ακόμη. Μου έλεγε ότι είχε κάτι με έναν Αλβανό απ’ την λαϊκή. Γύρισα κατά πάνω της, σηκώνομαι όρθιος και τη χαστουκίζω τρεις φορές. Ξαναγυρνάω τη βλέπω γυρισμένη στο πλάι και έπαθα σοκ. Στην αρχή νόμιζα ότι το έκανε έτσι. Φώναζα Όλγα Όλγα. Δεν είχε αίματα. Τεντώνει τα χέρια της και τα πόδια της, δεν ανταποκρίνονταν. Πήρα το 166 και βγήκε τηλεφωνητής. Πήρα τότε αμέσως την αδελφή μου να ειδοποιήσει ασθενοφόρο”.

Στην πρόταση του ο Εισαγγελέας ζήτησε να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος και να μην γίνει δεκτή από το δικαστήριο η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που προσκόμισε ο 47χρονος που αναφέρεται σε σοβαρή ψυχοπαθολογία : “χτύπησε το θύμα του με τεράστια δύναμη! Αυτός ο άνθρωπος ξέρει τι δύναμη έχουν τα χέρια του. Δεν απλώνει για πρώτη φορά το χέρι του! Χτυπάει ανελέητα! Ανελέητα! Δεν άφησε σημείο του σώματος της χωρίς να το χτυπήσει! Είχε μάθει να εξουδετερώνει τον αντίπαλο!” ανέφερε .

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα