Αρκαδία: “Ενέδρα” της ΕΛ.ΑΣ σε άνδρα που απειλούσε την πρώην σύντροφό του

Διαβάζεται σε 2'
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου)
Θύμα κακοποίησης (φωτογραφία αρχείου) ISTOCK

Συνελήφθη στα Λαγκάδια Αρκαδίας από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ ένας 53χρονος για ενδοοικογενειακή βία.

Αστυνομική επιχείρηση στήθηκε μεταξύ Αθήνας και Αρκαδίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 53χρονου για ενδοοικογενειακή βία και απειλές σε βάρος της 51χρονης συντρόφου του, που διαμένει στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την καταγγελία της στο Α.Τ. Αμπελοκήπων, ο δράστης τής έστειλε χθες απειλητικό μήνυμα μέσω e-mail και σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στο Α.Τ. Ζωγράφου λόγω αρμοδιότητας.

Όπως κατήγγειλε στις Αρχές η 51χρονη, επρόκειτο χθες να μεταβεί στα Λαγκάδια Αρκαδία και να διαμείνει ξενοδοχείο στην περιοχή και ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι και αυτός θα ταξιδέψει οδικώς από την Αθήνα, για να την βρει προκειμένου να κάνει πράξη τις απειλές του.

Ενημερώθηκε σχετική η Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας και αναπτύχθηκαν μπλόκα σε κομβικά σημεία της διαδρομής που πιθανώς θα ακολουθούσε ο δράστης, ενώ ταυτόχρονα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί μαζί της τής συνέστησαν να μην μεταβεί στο ξενοδοχείο που είχε κλείσει στα Λαγκάδια, αλλά να μεταβεί στην Δημητσάνα όπου τής είχαν διασφαλίσει άλλο χώρο διαμονής σε ξενοδοχείο προς διασφάλιση της ακεραιότητάς της.

Τελικά, τις βραδινές ώρες εντοπίστηκε από την ΟΠΚΕ Αρκαδίας ο κατηγορούμενος την στιγμή που προσέγγιζε το ξενοδοχείο που είχε κλείσει η πρώην σύντροφός του στα Λαγκάδια, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα