Αθώος ο Κοκολογιάννης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία – Οργή από τους συγγενείς

Αθώος ο Κοκολογιάννης για το διπλό φονικό στον Προφήτη Ηλία – Οργή από τους συγγενείς

Ένοχος κρίθηκε για ανθρωποκτονία ,ο κρεοπώλης Γιώργος Κοκολογιάννης , από πρόθεση σε βρασμό ψυχικής ορμής για τον Πρίαμο Ξυδάκη και ένοχος για ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη

Αθωώθηκε από το Δικαστήριο, πριν λίγο, ο Στέφανος Κοκολογιάννης , για το διπλό μακελειό στον Προφήτη Ηλία, τον Ιούνιο του 2012.

Ένοχος κρίθηκε για ανθρωποκτονία ,ο κρεοπώλης Γιώργος Κοκολογιάννης , από πρόθεση σε βρασμό ψυχικής ορμής για τον Πρίαμο Ξυδάκη και ένοχος για  ανθρωποκτονία από αμέλεια για τον 64χρονο Μανόλη Σταυρουλάκη.

Τα ισόβια “έσπασαν” και του επιβλήθηκαν  23 χρόνια συνολική κάθειρξη. Σύμφωνα ωστόσο με νομικούς κύκλους , σε δύο χρόνια αναμένεται να είναι ελεύθερος.

Νωρίτερα, σημειώθηκε ένταση στους διαδρόμους των δικαστηρίων , στο άκουσμα της απόφασης.  Η ατμόσφαιρα ήταν  ηλεκτρισμένη καθώς συγγενείς των Ξυδάκη και Σταυρουλάκη περίμεναν  τους δικαστές στους διαδρόμους. Στη συνέχεια αποχώρησαν με βρισιές και κατάρες ενώ χαρακτηριστικά φώναζαν :” To κρίμα στο λαιμό σας!” Την ίδια ώρα, η άλλη πλευρά παραμένει στην δικαστική αίθουσα σε μία προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση.

Τι δήλωσαν οι συνήγοροι υπεράσπισης

“Οι πελάτες μας δικαιώθηκαν”, σχολίασαν οι συνήγοροι της υπόθεσης για την ετυμηγορία του δικαστηρίου. Έκαναν λόγο για αποκατάσταση του τρωθέντος κύρους της Δικαιοσύνης, ενώ τόνισαν, πως η απόφαση ήταν δίκαιη και  κινήθηκε μακριά από συναισθήματα και λαϊκές κατακραυγές.

Πηγή: cretalive.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα