Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Δ. Πλακεντίας και Λ. Πεντέλης από σήμερα το βράδυ

Διαβάζεται σε 1'
Αττική Οδός
Αττική Οδός (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στην Αττική Οδό, και συγκεκριμένα σε Δ. Πλακεντίας και Λ. Πεντέλης, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, λόγω εργασιών.

Η Αττική Οδός ανακοίνωσε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Δουκίσσης Πλακεντίας και Λεωφόρο Πεντέλης από τις 10 το βράδυ της Δευτέρας (17/6) έως στις 6 το πρωί της Τρίτης (18/6/), λόγω εργασιών βαριά συντήρησης στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Όπως αναφέρεται,

1. Κλειστή θα παραμείνει η είσοδος στην Αττική Οδό από τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά να κάνουν χρήση της εισόδου της Λεωφόρου Πεντέλης (Kόμβος 12) στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς τη Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν εναλλακτικά, είτε να εξέλθουν στον Κόμβο της Λ. Κηφισίας (Kόμβος 11) μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) και θα κινηθούν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο μέχρι την επόμενη έξοδο, στον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12) είτε να εξέλθουν στην έξοδο της Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Κόμβος 13).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα