Αυγενάκης: Κατεπείγουσα επιστολή ΟΣΕΥΠΕ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη χειροδικία

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από το περιστατικό χειροδικίας
Στιγμιότυπο από το περιστατικό χειροδικίας

Με κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου η ΟΣΕΥΠΕ ζητά την άμεση διερεύνηση του περιστατικού χειροδικίας του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος υπαλλήλου του “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Κατεπείγουσα επιστολή στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το περιστατικό με υπάλληλο του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος” έστειλε η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο (ΟΣΕΥΠΕ) μετά το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο πρώην υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης να χειροδικεί σε βάρος του.

Στην επιστολή της η ΟΣΕΥΠΕ ζητά την άμεση διερεύνηση του περιστατικού, καθώς επίσης και να συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί – καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη. Παράλληλα, ζητείται να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο συμβάν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας του αεροδρομίου από τη στιγμή που επιλήφθηκε αστυνομία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιστολή ΟΣΕΥΠΕ .Ε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό εργαζόμενου από πρώην Υπουργό

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων στις Υπηρεσίες και το Εμπόριο δίνει στη δημοσιότητα την από 3/7/2024 κατεπείγουσα επιστολή που απέστειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την οποία ζητείται η άμεση διερεύνηση του περιστατικού, να συλλεχθεί, ελεγχθεί και να μην αλλοιωθεί – καταστραφεί το οπτικοακουστικό υλικό των πυλών εξόδου για τις πτήσεις από Αθήνα προς Κρήτη, καθώς και να διερευνηθεί αν το συγκεκριμένο συμβάν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας του αεροδρομίου από τη στιγμή που επιλήφθηκε αστυνομία του. Αν όχι, να διερευνηθεί ποιοι λόγοι οδήγησαν στη καταγραφή και την απόκρυψη ενός τέτοιου γεγονότος.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα