Διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής

Διαρρήκτες είχαν ρημάξει τα σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής
Μοτοσικλέτα της αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 23χρονος Αλβανός και αναζητείται ο συνεργός του-Εξιχνιάσθηκαν 26 διαρρήξεις οικιών, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ

Συνελήφθη στο κέντρο της Αθήνας, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, ένας 23χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές κατά εξακολούθηση και αντίσταση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι δράστες, παραβιάζοντας είτε τις κεντρικές πόρτες είτε τα παράθυρα ή τις μπαλκονόπορτες των οικιών, εισέρχονταν στο εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν 26 περιπτώσεις διαρρήξεων κλοπών οικιών, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με την αξία των αφαιρεθέντων να υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς, ο οποίος έχει κατηγορηθεί κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκε με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα