Διαρρήκτες εμβόλισαν περιπολικό που τους κατεδίωξε στην Εκάλη

Διαρρήκτες εμβόλισαν περιπολικό που τους κατεδίωξε στην Εκάλη
Μέτρα ασφαλείας έξω από το κτήριο της Γαλλικής Πρεσβείας στην λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας κατα την διάρκεια τηε επίσκεψης του Πρωθυπουργού της Γαλλίας Μανουέλ Βαλς την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Οι δράστες πρώτα άρπαξαν πλήθος κοσμημάτων και στη συνέχεια κατάφεραν να διαφύγουν με κλεμμένο αυτοκίνητο, ακινητοποιώντας μάλιστα περιπολικό που τους κατεδίωξε, αφού το τράκαραν

Διάρρηξη σημειώθηκε μισή ώρα μετά τις 10 βράδυ της Κυριακής, σε διώροφη οικεία στην Εκάλη, ιδιοκτησίας ενός 76χρονου, που εκείνη την ώρα έλειπε από το σπίτι. Τέσσερις άγνωστοι δράστες, κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι και να αφαιρέσουν πλήθος κοσμημάτων μεγάλης αξίας.

Στη συνέχεια, επιβιβάστηκαν σε κλεμμένο αυτοκίνητο και διέφυγαν με αυτό, όμως τις κινήσεις τους αντιλήφθηκε διερχόμενο περιπολικό της Άμεσης Δράσης που τους κατεδίωξε.

Τότε οι δράστες έκαναν όπισθεν και με δύναμη χτύπησαν το περιπολικό, ακινητοποιώντας το. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να διαφύγουν και να εξαφανιστούν στους γύρω δρόμους, παρά την κινητοποίηση που ακολούθησε από την Αστυνομία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα