Δίκη γυναικοκτονίας Καρολάιν: Απορρίφθηκε η παραίτηση του Αναγνωστόπουλου από την έφεση – Ορίστηκαν νέοι συνήγοροι

Δίκη γυναικοκτονίας Καρολάιν: Απορρίφθηκε η παραίτηση του Αναγνωστόπουλου από την έφεση – Ορίστηκαν νέοι συνήγοροι
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος INTIME NEWS

Το δικαστήριο με απόφασή του αποφάνθηκε ότι η έφεση για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά θα συνεχιστεί τον Σεπτέμβριο και διόρισε αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Ραντεβού τον Σεπτέμβριο είπαν οι εφέτες στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθειά του να σταματήσει τηνδίκη σε δεύτερο βαθμό για τη γυναικοκτονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Το δικαστήριο όρισε νέους συνηγόρους για την υπεράσπιση του ισοβίτη συζυγοκτόνου, δίνοντας χρόνο στους αυτεπαγγέλτως διορισθέντες υπερασπιστές να μελετήσουν την δικογραφία. Έτσι όρισε τη νέα δικάσιμο στις 12 Σεπτεμβρίου για τη συνέχεια της δίκης δίνοντας παράλληλα εντολή να μεταχθεί εκείνη την ημέρα στο δικαστήριο ο κατηγορούμενος.

Νωρίτερα το πρωί, εμφανίστηκε στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο η  συνήγορός του και δήλωσε ότι ο 34χρονος πιλότος παραιτείται από τη δίκη, ενώ η ίδια μαζί με τον έτερο συνήγορο Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη, παραιτούνται από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, ο οποίος ήταν απών από τη διαδικασία.

Ωστόσο ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την πρόοδο της διαδικασίας αναφέροντας πως δεν είναι εφικτή σε αυτό το στάδιο η παραίτηση. Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό  η δήλωση παραίτησης θα έπρεπε να γίνει πριν από την έναρξη της εκδίκασης στο Εφετείο. Το δικαστήριο με απόφασή του αποφάνθηκε ότι η παραίτηση δεν μπορεί να υπάρξει σε αυτό το στάδιο της δίκης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα