Δημήτρης Κόκοτας: Θα υποβληθεί σε νέο κύκλο εξετάσεων – Παραμένει διασωληνωμένος

Διαβάζεται σε 1'
Δημήτρης Κόκοτας
Δημήτρης Κόκοτας Papadakis Press

Σε 3 αξονικές τομογραφίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, ενώ από τη Δευτέρα ξεκινά νέος κύκλος εξετάσεων.

Σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται εδώ και 15 μέρες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη κατά τη διάρκεια των προβών του J2US.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο, η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα δεν έχει επιδεινωθεί, αλλά δεν παρουσιάζει βελτίωση.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πλήρη μηχανική υποστήριξη και όσες προσπάθειες έχουν γίνει για να βγει από αυτή, μέχρι στιγμής έχουν αποτύχει.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έχει υποβληθεί έως τώρα σε τρεις αξονικές τομογραφίες, ενώ από τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί σε νέο κύκλο εργαστηριακών εξετάσεων.

Πάντως, όπως λένε οι γιατροί, οι διαδικασίες θα είναι χρονοβόρες και κανείς δεν μπορεί να κάνει μία ασφαλή πρόβλεψη αυτή τη στιγμή για το μέλλον της υγείας του.

Από την πλευρά της, η Ματίνα Παγώνη, μιλώντας την Παρασκευή στην πρωινή εκπομπή του MEGA τόνισε ότι «είναι σταθερή η κατάστασή του, αυτά μπορούμε να πούμε γιατί και η οικογένεια δε θέλει να λέμε πολλά πράγματα».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα