Δολοφονία στη Χαλκίδα: Τι λέει η 39χρονη για τα περί βιασμού

Διαβάζεται σε 3'
Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα
Βίντεο με τον 43χρονο λίγο πριν τη δολοφονία στη Χαλκίδα Glomex

Ο δικηγόρος της 39χρονης μετέφερε τι είπε η δράστιδα σχετικά με τους ισχυρισμούς της οικογένειάς της ότι είχε πέσει θύμα βιασμού του 43χρονου.

Διαψεύδει η 39χρονη, που δολοφόνησε τον 43χρονο άνδρα στην Χαλκίδα το Σάββατο (20/1), τα περί βιασμού που ισχυρίστηκαν μέλη της οικογένειάς της.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΑΝΤ1, συνομίλησε με τον δικηγόρο της 39χρονης, όπου μετέφερε τα λόγια της 39χρονης αναφορικά με τους ισχυρισμούς της οικογένειας ότι είχε πέσει θύμα βιασμού του 43χρονου. Η 39χρονη διέψευσε αυτούς τους ισχυρισμούς λέγοντας πως «οι γονείς μου παρανόησαν τα όσα τους είπα. Ποτέ δεν τους μίλησα για “βιασμό”. Τους είπα απλά για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από 15 χρόνια, χωρίς να τους πω λεπτομέρειες και οι γονείς μου κατάλαβαν εσφαλμένα για βιασμό.

Μόλις έμαθα τι είπαν δημόσια, ζήτησα να τους δω κατ’ ιδίαν. Ήρθαν εδώ που κρατούμαι και τους εξήγησα, ότι ήταν κάτι που συνέβη πριν χρόνια, το οποίο ήταν τόσο σοβαρό που δεν το ξεπέρασα ποτέ. Τα υπόλοιπα θα τα πω μόνο στον ανακριτή».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του πατέρα της 39χρονης, τους απέδωσε στο σοκ το οποίο έχει υποστεί. «Δεν του ανέφερε βιασμό» είπε ο Θέμης Κωντσιλίδης, συνήγορος της 39χρονης στην ΕΡΤ, προσθέτοντας ότι δεν θα πρέπει να δημιουργούνται εντάσεις στην ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τοπική κοινωνία.

Μιλώντας για την απολογία της γυναίκας, δήλωσε ότι «από τις πρώτες επαφές το καταλαβαίνεις ότι έχει διαταραχθεί ο ψυχικός της κόσμος» εστιάζοντας σε ένα γεγονός που συνέβη πριν από περίπου 15 χρόνια.

Σύμφωνα με τον κ. Κωντσιλίδη, σε αυτό το διάστημα των 15 ετών συνέβησαν και άλλα γεγονότα, τα οποία την πίεσαν στον γάμο της και γενικά στην καθημερινότητά της με την κατηγορούμενη να συνδέει τα δεινά που έχει περάσει με τον 43χρονο. «Υπάρχουν και άλλα γεγονότα τα οποία θα τα αναφέρουμε και αυτά στην ανάκριση, τα οποία την οδήγησαν σε αυτή την πράξη», είπε χαρακτηριστικά. Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αδερφού του δολοφονηθέντος, ότι ουδέποτε ο αδελφός του είχε ερωτική σχέση με την 39χρονη και τις παραινέσεις του να απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο συνήγορος της 39χρονης απάντησε ότι «εάν είχε συμβεί κάτι στο παρελθόν ή όχι, αυτό το γνωρίζει μόνο η θύτρια και δυστυχώς και το θύμα».

Υπενθυμίζεται ότι η 39χρονη έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Η κατηγορούμενη κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα