Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο – “Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες”

Δολοφονία Τοπαλούδη: Νέα μαρτυρία για τον 19χρονο – “Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες”

Εκ νέου στην ανακρίτρια αναμένεται να απολογηθεί ο 19χρονος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και τον βιασμό μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες.

Στη Ρόδο επέστρεψε ο 19χρονος αλβανικής καταγωγή, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, αλλά και για τον βιασμό 19χρονης με ειδικές ανάγκες, τρεις μόλις ημέρες μετά τον φόνο της 21χρονης φοιτήτριας. Ο 19χρονος Αλβανός αναμένεται να απολογηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια έχει συλλέξει νέα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ο 19χρονος είχε πολύ παραβατική συμπεριφορά. Όπως φαίνεται, το μοιραίο εκείνο βράδυ του βιασμού της 19χρονης, ο κατηγορούμενος έψαχνε μανιωδώς για το επόμενο του θύμα. Μάλιστα λέγεται ότι είχε το θράσος να πλησιάσει νεαρά κορίτσια που περνούσαν από την πλατεία του Ευαγγελισμού στη Ρόδο και αν τους ζητήσει να συνευρεθούν μαζί του.

«Ήταν νευρικός και προκαλούσε τους πάντες» περιέγραψε ένας 20χρονος αυτόπτης μάρτυρας, που συνάντησε τον 19χρονο φερόμενο ως δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου, τρεις δηλαδή ημέρες μετά τη δολοφονία της νεαρής φοιτήτριας.

Η ανακρίτρια συνεχίζει να συλλέγει καταθέσεις και αύριο μάλλον θα τον ανακρίνει και για τις δυο υποθέσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα