“Δράκος του Κάβου”: Η φρίκη όπως την περιέγραψε ένα από τα θύματά του

“Δράκος του Κάβου”: Η φρίκη όπως την περιέγραψε ένα από τα θύματά του
Ο "Δράκος του Κάβου" Glomex

Ανατριχιαστική η περιγραφή 34χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα του "Δράκου του Κάβου". Για συνένεση μιλά ο δικηγόρος του δράστη.

Τις φρικτές στιγμές που έζησε στα χέρια του “Δράκου του Κάβου” περιέγραψε ένα από τα θύματά του, ενώ, παράλληλα, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου δηλώνει πως όλα έγιναν με την συναίνεσή του θύματος.

Όπως ανέφερε η 34χρονη γυναίκα, με πρόσχημα ότι έψαχνε τον σύντροφό της, την παρέσυρε σε ερημική τοποθεσία και έδειξε από την αρχή τις απάνθρωπες προθέσεις του

Με έπιασε από τα μαλλιά τραβώντας τα με δύναμη. Τον παρακάλεσα να φύγει να με αφήσει φωνάζοντας βοήθεια. Με χτύπησε με τις γροθιές του πολλές φορές στο πρόσωπο και το στήθος. Άρχισα να αιμορραγώ. Μου έλεγε να σταματήσω να φωνάζω. Πήρε μια πέτρα και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Απειλούσε να με σκοτώσει και μου είπε ότι είχε σκοτώσει τον σύντροφό μου”.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της κοπέλας, ο δράστης με την απειλή του μαχαιριού την βίασε, ενώ τραβούσε και βίντεο.

“Αφού τράβηξε το βίντεο, μου είπε ότι το έκανε για να το ανεβάσει στο ίντερνετ στα ερωτικά βίντεο και να με ντροπιάσει, σε περίπτωση που μιλήσω στην αστυνομία. Με έβαζε να χορεύω τσιφτετέλια, με απειλούσε διαρκώς. Πιστεύω ότι με άφησε να φύγω γιατί υποσχέθηκα ότι δεν θα τον καταγγείλω”.

“Με τη δική της συγκατάθεση και θέληση τον ακολούθησε. Δεν την άρπαξε και φυσικά δεν την εξανάγκασε με την άσκηση σωματικής βίας σε εξώγαμη συνουσία”, δήλωσε ο δικηγόρος του δράστη.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί και πάλι στη φυλακή, καθώς οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα