Έγκλημα στη Νίκαια: Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας – “Τον σκότωσε εν ψυχρώ”

Διαβάζεται σε 4'
Έγκλημα στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του κι αυτοκτόνησε
Έγκλημα στη Νίκαια: Πεθερός σκότωσε τον γαμπρό του κι αυτοκτόνησε INTIME

Πώς έγινε το έγκλημα στη Νίκαια, όπου 64χρονος πεθερός σκότωσε τον 39χρονο γαμπρό του και αυτοκτόνησε. Τι περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Νέες λεπτομέρειες γύρω από το έγκλημα που έλαβε χώρα στην περιοχή της Νίκαιας, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (01/03), με δράστη έναν 64χρονο που σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Περίπου μισή ώρα μετά τις 8 το πρωί γειτόνισσα του θύματος κάλεσε την Άμεση Δράση και ανέφερε το έγκλημα. Σύντομα αστυνομική δύναμη και κλιμάκιο της Ασφάλειας έφτασαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρούς δύο άντρες.

Ο 64χρονος δράστης κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη με αυτό τον σκοπό, όπως όλα δείχνουν, καθώς χρέωνε στην κόρη του και στον γαμπρό του ότι ίσως είχαν εμπλοκή στον χωρισμό του με την γυναίκα του.

Σκληρός και κακοποιητικός σύζυγος λένε συγγενείς του θύματος πως ήταν ο 64χρονος πεθερός, αναγκάζοντας την σύζυγό του να τον εγκαταλείψει, να φύγει από την Θεσσαλονίκη και να έρθει στην Αθήνα εδώ και τρία χρόνια. Ο δράστης θεωρούσε πως η κόρη του και ο γαμπρός του είχαν παίξει ρόλο σε αυτό και πως έκρυβαν ουσιαστικά την σύζυγό του.

Έστησε καρτέρι κάτω από το σπίτι τους, στην συμβολή των οδών Κυζίκου και Μηδείας και μόλις κατέβηκε ο 39χρονος γαμπρός του και κατευθύνθηκε προς το γκαράζ για να πάρει το αυτοκίνητό του και να φύγει για τη δουλειά του, πετάχτηκε μπροστά του με ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο και τον εκτέλεσε. Στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Πώς έγινε το έγκλημα στη Νίκαια

Ο 64χρονος πεθερός είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον γαμπρό του. Είχε κρυφτεί πίσω από ένα δέντρο, κάτω από το σπίτι του, και τον περίμενε να βγει. Ο 39χρονος ετοιμαζόταν να πάει στη δουλειά του. Έβγαλε το αυτοκίνητο από την γκαραζόπορτα, όπως προκύπτει από μαρτυρίες,  και μετά κατέβηκε από αυτό, προκειμένου να την κλείσει.

Εκείνη την ώρα ο δράστης, που τον περίμενε φορώντας σκούφο και κρατώντας δίκαννη καραμπίνα, τον πλησίασε, όπλισε και τον πυροβόλησε αρχικά μία φορά. Ο 39χρονος άρχισε να καλεί σε βοήθεια, με τον 64χρονο να οπλίζει δεύτερη φορά την καραμπίνα και να του δίνει την χαριστική βολή.

Στη συνέχεα, ο δράστης, όπως λένε οι μαρτυρίες, έκανε κάποια μέτρα, μπήκε στην αυλή του σπιτιού, κοίταξε προς το εσωτερικό και τότε έστρεψε την καραμπίνα προς τον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Το θύμα ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών 4 και 5 ετών. Ο δράστης βγήκε μπροστά του και τον πυροβόλησε, το θύμα άρχισε να φωνάζει και αμέσως η σύζυγός του βγήκε στο μπαλκόνι και είδε το κακό που γινόταν καλώντας τον άντρα της να γυρίσει πίσω. Την σκηνή σύμφωνα με γείτονες την είδε και ο μικρός του γιος που φώναζε «ένας κακός σκοτώνει τον μπαμπά».

Η σύζυγος του προσπάθησε να βγει έξω και πιθανόν την στιγμή της αυτοχειρίας του πατέρα της ένα σκάγι την τραυμάτισε ελαφρά και εκείνη στο πόδι.

Αυτόπτης μάρτυρας: “Τον σκότωσε εν ψυχρώ – Τα είδα όλα”

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε το έγκλημα να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια του, περιέγραψε την στιγμή της δολοφονίας, λέγοντας:

Τον σκότωσε εν ψυχρώ. Το είδα, τα είδα όλα. Ακούω έναν πυροβολισμό, καταλαβαίνω ότι είναι πυροβολισμός και ακούω ουρλιαχτά. Βγαίνω στο παράθυρο και βλέπω κάποιον με έναν σκούφο και μια καραμπίνα να ξαναπυροβολεί. Στον δεύτερο πυροβολισμό σταμάτησαν οι κραυγές. Έχει βγει η γυναίκα του θύματος στο μπαλκόνι και φωνάζει “Στέλιο, Στέλιο μπες μέσα!“. Δεν υπήρχε τρόπος να μπει μέσα, γιατί η γκαραζόπορτα ήταν κλειστή. Ο δολοφόνος φεύγει λίγο προς τα πίσω ξαναγυρίζει κοιτάει μέσα προς την μπαλκονόπορτα και ακούω τρίτο πυροβολισμό. Μετά τον τρίτο πυροβολισμό τον έχασα από τα μάτια μου. Προφανώς επειδή αυτοκτόνησε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα