Έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα: Στη φυλακή ο 69χρονος και η σύζυγός του

Διαβάζεται σε 2'
Περιπολικό αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου)
Περιπολικό αστυνομίας (Φωτογραφία αρχείου) ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ο πεθερός που σκότωσε τον γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα, αλλά και η σύζυγός του που φέρεται να είχε καταλυτικό ρόλο στο έγκλημα, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ο 69χρονος και η σύζυγος του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στη δολοφονία του γαμπρού τους, στην Αγία Βαρβάρα, ο μεν πρώτος ως φυσικός αυτουργός και η δεύτερη ως συνεργός.

Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 69χρονος κατηγορούμενος πήρε το δρόμο για τη φυλακή, αφού κατά την απολογία του είχε δώσει λεπτομερείς περιγραφές γύρω από την ανθρωποκτονία. Μεταξύ άλλων, φέρεται να υποστήριξε πως ο ίδιος είναι μετανιωμένος, ενώ δεν είχε προσχεδιάσει την πράξη του αυτή, επικαλούμενος το βρασμό ψυχικής ορμής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά τους ισχυρισμούς του, ο γαμπρός του τον έβρισε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός εαυτού και να τον πυροβολήσει τρεις φορές.

Ως προς το γιατί έφερε μαζί του καραμπίνα, ο κατηγορούμενος εμφανίζεται να είπε πως την είχε πάντα μαζί του, από φόβο μήπως υψηλού την κλέψουν.

Αναφορικά με τις σχέσεις γαμπρού – πεθερού, ο κατηγορούμενος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που μιλούσε για κακές σχέσεις, αφού ο 69χρονος είχε φτάσει να τον καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση των εγγονών του, χωρίς κάτι τέτοιο να έχει προκύψει από τους ειδικούς.

Την ίδια ποινική μεταχείριση επεφύλαξε η ποινική δικαιοσύνη και για την πεθερά του θύματος, στην οποία έχει αποδοθεί η κατηγορία της συνεργίας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, καθώς φέρεται να φώναζε στον σύζυγο της «ρίξ’ του, ρί’ ξτου» από το θυροτηλέφωνο. Και εκείνη απολογούμενη ισχυρίστηκε πως οι σχέσεις που διατηρούσαν με το γαμπρό της δεν ήταν καλές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα