Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Μέγαρα ασημί Hyundai

Έγκλημα στους Αγίους Θεοδώρους: Εντοπίστηκε σε καταυλισμό στα Μέγαρα ασημί Hyundai
Περιπολία της αστυνομίας, Αρχείο Eurokinissi

Οι δράστες είναι άφαντοι ωστόσο οι αστυνομικοί κατά την σημερινή τους έφοδο στον καταυλισμό Ρομά στον Βλυχό Μεγάρων εντόπισαν εγκαταλελειμμένο ένα ασημί Hyundai που ίσως είναι το όχημα των δραστών.

Όλο και πιο κοντά στην ταυτοποίηση και στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών του ειδεχθούς εγκλήματος στους Αγίους Θεοδώρους, που έγινε σε βάρος της άτυχης ηλικιωμένης, για μία αλυσίδα λαιμού, βρίσκονται οι άντρες της Ασφάλειας Κορίνθου σε συνεργασία με τους άντρες της Ασφάλειας Αττικής.

Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα συνεχίστηκαν οι έφοδοι και οι αστυνομικές επιχειρήσεις σε καταυλισμούς Ρομά σε Κορινθία και Δυτική Αττική. Σήμερα, κατά την αστυνομική επιχείρηση στον καταυλισμό Ρομά, στον Βλυχό Μεγάρων, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο εντός του καταυλισμού ένα ασημί Hyundai με σοβαρές ενδείξεις ότι ίσως πρόκειται για το όχημα των δραστών.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει σημάδια και χτυπήματα στο μπροστινό του μέρος που ταιριάζουν απόλυτα με το φρικτό έγκλημα που διέπραξαν οι δύο δράστες και θα μεταφερθεί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για ενδελεχή έρευνα και εργαστηριακή ανάλυση ώστε να διαπιστωθεί και με απόλυτο τρόπο αν πρόκειται όντως για το όχημα των δραστών και να εξαχθούν αποτυπώματα και τυχόν γενετικά υλικά.

Οι Αρχές διαθέτουν και καρέ από υλικά κλειστού κυκλώματος όπου διακρίνονται τα χαρακτηριστικά τους και πλέον είναι θέμα χρόνου η ταυτοποίησή τους. Μάλιστα, για τον έναν από τους δύο δράστες υπάρχουν ενδείξεις ότι ίσως πρόκειται για 30χρονο σεσημασμένο κακοποιό.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Η άτυχη 73χρονη με τον σύζυγό της και τον γιο τους είχαν πάει στο εξοχικό τους στους Αγίους Θεοδώρους από την Αθήνα, για να περάσουν το τριήμερο και κυρίως για να τσεκάρουν αν το εξοχικό τους είχε υποστεί ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

Το πρωί του Σαββάτου σταμάτησε ένα ασημί Hyundai έξω από την οικία της οικογένειας και ένας από τους δράστες άρχισε να φωνάζει στην γυναίκα που βρισκόταν στην αυλή της με το σκυλάκι της να βγει έξω για να την ρωτήσει κάτι. Τότε βρήκε την ευκαιρία και αποπειράθηκε να της τραβήξει την αλυσίδα με τον σταυρό από τον λαιμό της.

Εκείνη έβαλε τις φωνές και συνεπλάκη με τους δράστες ενώ κάλεσε σε βοήθεια τους δικούς της. Μέχρι να βγει έξω από το σπίτι ο γιος της που ήταν με πατερίτσες λόγω ενός τραυματισμού και ο σύζυγός της, οι δράστες είχαν επιβιβαστεί εκ νέου στο όχημα διαφυγής τους. Τότε η γυναίκα μπήκε μπροστά από το αυτοκίνητό τους.

Οι δράστες δίχως δεύτερη σκέψη έβαλαν μπροστά, πάτησαν γκάζι και παρέσυραν την άτυχη γυναίκα, ενώ δεν αρκέστηκαν σε αυτό, αφού κυριολεκτικά πέρασαν από πάνω της και της συνέθλιψαν τον αυχένα κάτω από τις ρόδες, για να μπορέσουν να διαφύγουν, αφήνοντας την άτυχη γυναίκα νεκρή στην άσφαλτο.

Σε κατάσταση σοκ ο γιος της και ο σύζυγός της έσπευσαν να την βοηθήσουν όμως ήταν ήδη αργά, ενώ οι δράστες είχαν καταφέρει να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Στην περιοχή κλήθηκε η Αστυνομία και ακολούθησαν εκτεταμένες έρευνες στην γύρω περιοχή, δίχως όμως αποτέλεσμα, ενώ ελήφθησαν καταθέσεις από τα μέλη της οικογένειας της άτυχης ηλικιωμένης και από περιοίκους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα