Εξιχνιάστηκε η διπλή δολοφονία δύο σεσημασμένων αδερφών στα Άνω Λιόσια
Τα αδέρφια είχαν παλιότερα φιλικές σχέσεις με τον δράστη, οι οποίες αντικαταστάθηκαν από μίσος όταν για μία διαφορά στα ναρκωτικά, τα αδέρφια πυροβόλησαν στο πρόσωπο και έριξαν έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι του αδερφού του δράστη
- 09 Ιουλίου 2015 20:15
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία των δύο Ρωσοπόντιων αδερφών Γιάννη Τσακλόφ και Κώστα Τσακλόφ που διαπράχθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 2014 στα Άνω Λιόσια. Δράστης είναι ο 35χρονος επίσης Ρωσοπόντιος Ματθαίος Μιχαηλίδης, ο οποίος και συνελήφθη.
Στα δύο αδέρφια που ήταν σεσημασμένοι για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών και ήταν χρήστες ναρκωτικών είχε στήσει καρτέρι θανάτου ο δράστης, επίσης χρήστης, σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή όπου πήγαιναν για να κάνουν χρήση και τους εκτέλεσε με καραμπίνα.
Τα αδέρφια είχαν παλιότερα φιλικές σχέσεις με τον δράστη, η οποίες αντικαταστάθηκαν από μίσος όταν για μία διαφορά στα ναρκωτικά τα αδέρφια πυροβόλησαν στο πρόσωπο και έριξαν έναν τσιμεντόλιθο στο κεφάλι του αδερφού του δράστη, Αναστάση,τραυματίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει βεντέτα.
Στο σπίτι των δολοφονημένων αδερφών Τσακλόφ που ήταν σκληροί κακοποιοί, βρέθηκε ένας κάλυκας από καλάσνικοφ, ο οποίος ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, με δύο απόπειρες ανθρωποκτονίας σε ληστείες που έγιναν σε βάρος ενός Ρωσοπόντιου καταστηματάρχη στον Ασπρόπυργο στις 4 Αυγούστου 2012 και σε βάρος ενός Έλληνα ιδιοκτήτη μάντρας σκραπ στην ίδια περιοχή στις 30 Ιουλίου του 2014.
Πρόσθετα, ο κάλυκας ταυτοποιήθηκε με σφαίρες που βρέθηκαν στο σώμα ενός δολοφονημένου Ρομά στις 10 Δεκεμβρίου του 2013 στον καταυλισμό της Νέας Ζωής Ασπροπύργου, ύστερα από διαφορές για ναρκωτικά, υπόθεση για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός φίλου των αδερφών Τσακλόφ, ο οποίος και έχει προφυλακιστεί.