Εγνατία: Φωτιά σε εν κινήσει φορτηγό μέσα σε σήραγγα – Διακοπή κυκλοφορίας

Διαβάζεται σε 1'
Εγνατία: Φωτιά σε εν κινήσει φορτηγό μέσα σε σήραγγα – Διακοπή κυκλοφορίας
ΕΡΤ

Στη διακοπή της κυκλοφορίας προχώρησαν οι αρχές μετά από φωτιά σε εν κινήσει φορτηγό στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα από Γρεβενά προς Μέτσοβο.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε φορτηγό εν κινήσει στη σήραγγα Κολώματος, στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα από Γρεβενά προς Μέτσοβο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, δεν κινδυνεύουν άνθρωποι, ωστόσο, χρειάστηκε να διακοπεί η κυκλοφορία στον κόμβο Βενέτικου και στους δύο κλάδους, αλλά και στην Εγνατία, από Μέτσοβο προς Γρεβενά, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία εκατοντάδων οδηγών, καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα.

Σταδιακά η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαθίσταται.

Ωστόσο, μέχρι τις 8:45 το βράδυ της Μ. Πέμπτης, η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο του Βενέτικου στα Γρεβενά μέχρι και Μέτσοβο διεξάγεται από την παλιά Εθνική οδό Γρεβενών Ιωαννίνων, μέσω Κρανιάς και Μηλιάς Μετσόβου. Κλειστή έμεινε για λίγο και η Εγνατία και από την πλευρά του Μετσόβου προς Γρεβενά, η οποία, πάντως, έχει ήδη ανοίξει.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη πυρόσβεσης από τα Γρεβενά, η οποία έσβησε την πυρκαγιά, που εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε τράκτορα φορτηγού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα