Ελεύθερος ο οδηγός λεωφορείου που αποπειράθηκε να βιάσει επιβάτιδα

Διαβάζεται σε 2'
Λεωφορείο (φωτογραφία αρχείου)
Λεωφορείο (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο οδηγός λεωφορείου που εκτελούσε δρομολόγιο στα Άνω Λιόσια και κατηγορείται για απόπειρα βιασμού 53χρονης

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού σε βάρος επιβάτιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μία φορά το μήνα.

Ο οδηγός του αστικού λεωφορείου βρέθηκε ενώπιον της 17ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για την κατηγορία ότι επιχείρησε να βιάσει 53χρονη επιβάτιδα ενώ πραγματοποιούσε βραδινό δρομολόγιο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων.

Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε την αποδιδόμενη σε αυτόν πράξη ισχυριζόμενος ότι σε καμία περίπτωση δεν ευσταθεί η καταγγελία της γυναίκας.

Η καταγγελία της επιβάτιδος

Είχε προηγηθεί η καταγγελία επιβάτιδος σε βάρος του οδηγού για απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε το θύμα στις Αρχές, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στο τέρμα των λεωφορείων επί της οδού Ρόδου στα Άνω Λιόσια και ενώ επέβαινε εντός αστικού λεωφορείου που βρισκόταν μόνη της, ξαφνικά ο 53χρονος οδηγός, κλείδωσε τις πόρτες, κατευθύνθηκε προς το μέρος της και αφού άρχισε να την θωπεύει, αποπειράθηκε να της βγάλει τα ρούχα.

Το θύμα αντιστάθηκε σθεναρά και έτσι ο δράστης εγκατέλειψε την προσπάθειά του, επέστρεψε στη θέση του οδηγού και άφησε το θύμα στην επόμενη στάση.

Με τη σειρά της η 53χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φυλής, εντόπισαν τον οδηγό και τον συνέλαβαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα