Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Καλλιθέα

Αστυνομικοί σε μέτρα ασφαλεάις στο κέτρο της Αθήνας για την αναχώρηση του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Eurokinissi
Δύο δράστες με την απειλή όπλων εισήλθαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και αφού αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση
- 15 Ιανουαρίου 2018 12:03
Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Χαροκόπου 73 και Γρυπάρη, σημειώθηκε στην Καλλιθέα λίγο μετά τις 11 το πρωί.
Δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν στην τράπεζα και με υπό την απειλή όπλων, αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και στη συνέχεια, βγήκαν έξω, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.
Παρά την κινητοποίηση της Αστυνομίας που ακολούθησε μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.