Επεισόδια στον Ρέντη: “Κατέστρεψε τη ζωή του”, είπε ο πατέρας του 18χρονου οπαδού

Διαβάζεται σε 2'
Συγγενείς προσαχθέντων από τα επεισόδια στον Ρέντη
Συγγενείς προσαχθέντων από τα επεισόδια στον Ρέντη EUROKINISSI

Η πρώτη αντίδραση του πατέρα του 18χρονου οπαδού μετά τη σύλληψή του για τον τραυματισμό του αστυνομικού στο Ρέντη. “Αν μου το είχε πει θα είχα πάει μόνος μου να καταθέσω”.

Στην πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψη και ομολογία του γιου του, προχώρησε ο πατέρας του 18χρονου οπαδού που παραδέχτηκε πως έριξε τη φωτοβολία η οποία τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό κατά τα επεισόδια στον Ρέντη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πατέρας του 18χρονου είπε μεταξύ άλλων πως αν ο γιός του το έχει κάνει όντως “κατέστρεψε τη ζωή του” και πως αυτή την ώρα βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο μικρός του γιός, ο οποίος βρισκόταν επίσης στο γήπεδο το βράδυ των επεισοδίων.

Όπως ανέφερε ο πατέρας: “Τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ήταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι Αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα.

Τίποτα άλλο δεν ξέρω. Τώρα είναι και ο μικρός μου ο γιος στην ΓΑΔΑ, 16 χρονών, ήταν και αυτός στο γήπεδο, και δίνει κατάθεση. Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα. Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα