Επέμβαση στον Αρχιεπίσκοπο

default image

 Την Τετάρτη (13/6) το πρωί στις 7.00 θα μπει στο χειρουργείο του Αρεταίειου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Νοσοκομείου Χρ. Στεφανάδης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η επέμβαση υπολογίζεται να διαρκέσει περί τις τρεις ώρες, ενώ η μετεγχειρητική πορεία είναι ανάλογη με τις συνθήκες της εγχείρισης. ” Υπολογίζουμε” τόνισε ” να πάνε όλα κατ΄ευχήν“.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι είναι καλή η κλινική και η ψυχολογική κατάσταση του αρχιεπισκόπου, ενώ επισήμανε ότι η επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί είναι συνηθισμένη, με εξαιρετικούς ρυθμούς επιτυχίας.

Το πρωί επισκέφθηκαν τον αρχιεπίσκοπο, η υπουργός Παιδείας Μαριέττα Γιαννάκου, η πρόεδρος της Βουλής Άννα Μπενάκη -Ψαρούδα, η οποία δήλωσε ότι ο αρχιεπίσκοπος είναι άνθρωπος δυνατός και έτοιμος για όλα, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης, που τόνισε στους δημοσιογράφους ότι ο αρχιεπίσκοπος θα τα καταφέρει γιατί είναι ποντιακής καταγωγής, αλλά και ο μητροπολίτης Καλλίνικος, πρώην Πειραιώς, ο οποίος είπε ότι οι προοπτικές για την εγχείριση είναι καλές και το ηθικό του αρχιεπισκόπου υψηλό

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα