Επίσκεψη Παπανδρέου στο Λαϊκό νοσοκομείο

default image

Το Λαϊκό Νοσοκομείο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τα μέλη του τομέα Υγείας του ΠΑΣΟΚ

 Το Λαϊκό Νοσοκομείο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τα μέλη του τομέα Υγείας του κόμματος, επικεφαλής του οποίου είναι ο Χρήστος Πρωτόπαπας. 
Ο Γ. Παπανδρέου συναντήθηκε με το διοικητή του νοσοκομείου Νικόλαο Ξηρογιάννη και τον πρόεδρο των εργαζομένων Τάσο Αντωνόπουλο. 

Ακολούθως, αφού άκουσε τα προβλήματα του προσωπικού δήλωσε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ είναι να αναδείξει και να θεραπεύσει τα προβλήματα στον τομέα της Υγείας και όχι να τα κρύψει κάτω από το χαλί. Παράλληλα σημείωσε ότι γνωρίζει τα προβλήματα του ΕΣΥ τα οποία πολλά από αυτά προέρχονται από τα χρόνια των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ. 

“Εχουμε την πολιτική βούληση να στηρίξουμε και να εκσυγχρονίσουμε το εθνικό σύστημα Υγείας”,τόνισε ο κ. Παπανδρέου κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι χειρίζεται με ελαφρότητα, όπως είπε, τα θέματα υγείας.  Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε στη συνέχεια το πρόγραμμα του κόμματός του για τον τομέα Υγείας και δεσμεύτηκε για ισχυρό και οικονομικά βιώσιμο ΕΣΥ.

Αναφερόμενος στο θέμα των προμηθειών των νοσοκομείων είπε ότι εδώ και δυο χρόνια γίνονται με απευθείας αναθέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να κερδοσκοπούν σε βάρος των πολιτών και δεσμεύτηκε για τη δημιουργία ενός νέου συστήματος προμηθειών, που θα είναι διαφανές και αποκεντρωμένο. 

Από την πλευρά του ο κ. Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα των εργαζομένων, επισημαίνοντας κυρίως την έλλειψη προσωπικού και κάλεσε τον κ. Παπανδρέου να επισκέπτεται μια φορά την εβδομάδα το νοσοκομείο για να εξαφανίζονται, όπως είπε,τα ράντζα από τους διαδρόμους και να καθαρίζονται τα πατώματα του νοσοκομείου. 

   

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα