Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη σε βάρος της 38χρονης – Παραμένει άφαντη

Επίθεση με καυστικό υγρό: Ποινική δίωξη σε βάρος της 38χρονης – Παραμένει άφαντη
Η 38χρονη cretapost

Δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση ασκήθηκε σε βάρος της 38χρονης που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ποινική δίωξη σε βάρος της 38χρονης η οποία φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η 38χρονη που φέρεται να έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της, παραμένει άφαντη, αν και όπως είχε δηλώσει το απόγευμα της Κυριακής, θα παρουσιαζόταν την Δευτέρα στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 38χρονη έχει εξαφανιστεί και δεν απαντά στα τηλέφωνα συγγενών της. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, η ίδια έχει βρει δικηγόρο, ενώ δεν αποκλείεται να την εκπροσωπήσει και δεύτερος δικηγόρος.

Ο δικηγόρος της υποστηρίζει πως είναι δύσκολη η επικοινωνία μαζί της και δεν γνωρίζει που «κρύβεται».

Στο Θριάσιο ο 36χρονος

Στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου νοσηλεύεται από το Σάββατο ο 36χρονος από την Κρήτη που δέχτηκε την επίθεση με καυστικό υγρό.

Η διευθύντρια πλαστικής χειρουργικής του Θριάσιου Μαρία Καλοφώνου, η οποία είναι και η γιατρός της Ιωάννας Παλιοσπύρου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την σοβαρότητα του περιστατικού.

Σύμφωνα με την ίδια, πρόκειται για χημικό έγκαυμα βαθύ από οξύ. «Δεν ξέρουμε ακριβώς ποιο οξύ, πιθανότατα νιτρικό οξύ και βιτριόλι μαζί. Έχει κάψει τμήμα του προσώπου, έχει κάψει τράχηλο, τον λαιμό δηλαδή, τον θώρακα και λίγο χέρι», υποστήριξε εξηγώντας πως «το σοβαρότερο σε αυτό το περιστατικό είναι ότι έχει ένα βαρύ έγκαυμα στα μάτια και η ανησυχία μας είναι πώς θα μπορούμε να συνδυάσουμε τις δύο θεραπείες γιατί χρειάζεται κάτι πολύ εξειδικευμένο για τα μάτια».

«Είναι ένα περιστατικό που ανήκει στα επείγοντα. Το χειρουργείο θα είναι γρήγορο», ανέφερε η γιατρός για την περίπτωση του 36χρονου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα