Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο ξανά οι αστυνομικοί για μια ακόμη προσπάθεια επαφής με την Ιωάννα

Επίθεση με βιτριόλι: Στο Θριάσιο ξανά οι αστυνομικοί για μια ακόμη προσπάθεια επαφής με την Ιωάννα
Επίθεση με βιτριόλι κατά 34χρονης

Δύο εταιρείες κινητής τηλεφωνίας έχουν δώσει απαντήσεις και αναμένεται ακόμη μία να στείλει τις απαντήσεις της αύριο-Στο Θριάσιο οι αστυνομικοί για να μιλήσουν με την Ιωάννα και να της δείξουν φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό με την ύποπτη

Στο Θριάσιο Νοσοκομείο έχουν μεταβεί για ακόμη μία φορά οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε μία ακόμη προσπάθεια να μιλήσουν με την 34χρονη Ιωάννα που έπεσε θύμα επίθεσης με βιτριόλι από μία άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα, στην είσοδο του κτιρίου της εργασίας της, στην Καλλιθέα.

Στόχος τους είναι να καταφέρουν σήμερα να την πείσουν να κάνει μία αναδρομή σε γεγονότα και πρόσωπα, αλλά και να δει φωτογραφίες και βιντεοληπτικό υλικό με την ύποπτη που θεωρούν ότι έχουν καταγράψει κάποιες από τις κάμερες της περιοχής και έχουν καθαρίσει τις εικόνες αυτές στο μέτρο του δυνατού τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Σκοπός είναι να μπορέσει να τους πει αν όντως ήταν το πρόσωπο εκείνο που της επιτέθηκε και αν ναι, αν είναι σε θέση βλέποντάς την ξανά να κάνει συνειρμούς που θα μπορούσαν να τους βοηθήσουν στο έργο τους.

Η ίδια προσπάθεια έγινε και προχθές όμως δεν κατέστη δυνατό να πάρουν απαντήσεις οι αστυνομικοί καθώς επιδεινώθηκε η ψυχολογική της κατάσταση και ξέσπασε σε κλάματα με αποτέλεσμα να αναβάλουν για ακόμη μία φορά την προσπάθειά τους.

Την επόμενη ημέρα χρειάστηκε να υποβληθεί σε έναν νέο γύρο θεραπειών με σταγόνες στα μάτια, καθώς πονούσε πολύ και έτσι οι αστυνομικοί επέστρεψαν ξανά σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο και οι προσπάθειές τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κύκλος των υπόπτων ατόμων που φαίνεται να είχαν κίνητρο και δεν υπερβαίνει τα πέντε, παραμένει ως έχει, με κάποιες περιπτώσεις να συγκεντρώνουν περισσότερο το ενδιαφέρον των Αρχών και ενδεχομένως από τις απαντήσεις των εταιρειών της κινητής που ήδη έχουν ξεκινήσει και αναλύονται να μπορέσουν να εντοπίσουν τυχόν στίγματα ή συνομιλίες σε επίμαχα σημεία και ώρες με ελπίδα οι αστυνομικοί να μπορέσουν να «κλειδώσουν» σε συγκεκριμένο άτομο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα