Έσπαγαν τις βιτρίνες επιχειρήσεων με καπάκια από φρεάτια και άδειαζαν τα ταμεία

Έσπαγαν τις βιτρίνες επιχειρήσεων με καπάκια από φρεάτια και άδειαζαν τα ταμεία
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Συνελήφθησαν στο Ίλιον τρία μέλη της σπείρας, κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Ιλίου, εγκληματική ομάδα που διέπραττε κλοπές από καταστήματα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Συνελήφθησαν στο Ίλιον, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιλίου και της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις Ρομά, μέλη της σπείρας, κατηγορούμενοι για σύσταση συμμορίας, απόπειρα κλοπής κατά συναυτουργία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, την προηγουμένη της σύλληψης τους, αποπειράθηκαν, να διαρρήξουν κατάστημα τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων στην περιοχή του Ιλίου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, οι δράστες κατά τον τελευταίο μήνα, προέβαιναν συστηματικά στην διάπραξη κλοπών από καταστήματα σε περιοχές της Δυτικής Αττικής, στα οποία εισέρχονταν μετά τη θραύση της τζαμαρίας εισόδου με τη χρήση σχάρας φρεατίου.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν τέσσερις περιπτώσεις, στις περιοχές του Ιλίου και του Περιστερίου.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα