Εξαρθρώθηκε συμμορία με εξειδίκευση στις κλοπές σκαφών και εξωλέμβιων μηχανών

Εξαρθρώθηκε συμμορία με εξειδίκευση στις κλοπές σκαφών και εξωλέμβιων μηχανών
Σκάφη στο Μικρολίμανο (Φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ταυτοποιήθηκαν 4 μέλη της σπείρας εκ των οποίων οι δύο συνελήφθησαν και εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά διακεκριμένες κλοπές από χώρους στάθμευσης και επιχειρήσεις ενοικίασης και πώλησης σκαφών αναψυχής

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο Αλβανοί ως μέλη της συμμορίας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο επιπλέον ομοεθνείς τους, ως μέλη της συμμορίας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι από αρχές Νοεμβρίου 2019 έως το Μάιο του 2020, δραστηριοποιήθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματική στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής αλλά και της περιφέρειας κλοπές από χώρους στάθμευσης και επιχειρήσεις ενοικίασης και πώλησης σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα αφαιρούσαν σκάφη αναψυχής, εξωλέμβιες μηχανές, εξαρτήματα σκαφών και οχήματα. Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών σε Μέγαρα, Κινέττα, Καλύβια, Άλιμο, Σπάτα, Κορωπί, Παιανία, Κερατέα, Αφίδνες, Ωρωπό, Ξυλόκαστρο και Θεσπρωτία.

Από τις συνακόλουθες έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 7 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ και 3 οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα