Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στον Διόνυσο – Συνελήφθη συγγενής του θύματος

Διαβάζεται σε 1'
Έγκλημα στο Διόνυσο
Έγκλημα στο Διόνυσο ΙΝΤΙΜΕ

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός Πακιστανού περίπου 40 ετών που εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στον Διόνυσο. Συνελήφθη 26χρονος συγγενής του θύματος στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία αλλοδαπού που εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης (05/06) νεκρός στο σπίτι του, επί της οδού Ροδοπόλεως, στον Διόνυσο.

Για την υπόθεση εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου (08/06) στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ο 26χρονος αλλοδαπός, σύνοικος και συγγενής του θύματος, δυνάμει εντάλματος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, από ειδική ομάδα αστυνομικών της ανωτέρω υπηρεσίας, αποτρέποντας τη διαφυγή του στο εξωτερικό.

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική νεκροψία-νεκροτομή, ο θάνατος του θύματος επήλθε συνεπεία εξωτερικού τραύματος στο θώρακα από νύσσον και τέμνον όργανο και κακώσεων στο θώρακα και στην κοιλιά.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν συνδυαστικά εγκληματολογικά ευρήματα και προανακριτικά στοιχεία, πιστοποιήθηκε η παρουσία του δράστη στον τόπο τέλεσης του εγκλήματος και η διαφυγή του από αυτόν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα