Φωτιά υπό έλεγχο

default image

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στις 6.45 το απόγευμα σε συγκρότημα έξι Καπναποθηκών, επί της οδού Κανάρη, στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Καλαμαριάς, κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Επί τόπου έσπευσαν 17 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με δύναμη 50 ανδρών, καθώς, επίσης και υδροφόρα οχήματα του Δήμου Θεσσαλονίκης. Η φωτιά κατέστρεψε πέντε από τις έξι αποθήκες.

Για προληπτικούς λόγους εκκενώθηκε μια πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Κανάρη 47, σε απόσταση αναπνοής από τις φλεγόμενες αποθήκες. Όπως έγινε γνωστό, οι ένοικοι του κτιρίου θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της πόλης, με μέριμνα του δήμου Καλαμαριάς και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 Στις Καπναποθήκες, οι οποίες ανήκαν στον Εθνικό Οργανισμό Καπνού, πριν περιέλθουν την τελευταία 10ετία στην κυριότητα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, όπως έγινε γνωστό βρίσκουν καταφύγιο αρκετοί χρήστες ναρκωτικών.

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργος Τσιότρας, και ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Χριστόδουλος Οικονομίδης.

(Πηγή: ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα