Φωτιά στην Πάρνηθα: Εφιαλτικές στιγμές στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου – Τα ντοκουμέντα από το μέτωπο

Φωτιά στην Πάρνηθα: Εφιαλτικές στιγμές στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου – Τα ντοκουμέντα από το μέτωπο
NEWS 24/7

Συγκλονιστικές στιγμές στην Αγία Παρασκευή Μενιδίου με τις φλόγες να καίνε σπίτια, ενώ σύμφωνα με καταγγελία ενός κατοίκου στο NEWS 24/7 ο οικισμός έμεινε για ώρα στο έλεος της φωτιάς.

Εφιαλτικές στιγμές βιώνουν εδώ και λίγη ώρα αρκετοί οικισμοί στο Μενίδι, μεταξύ αυτών και η Αγία Παρασκευή όπου ζητήθηκε εκκένωση, αφού η φωτιά έχει φτάσει πλέον στα σπίτια.

Όπως προδίδουν οι εικόνες που μετέφερε ο δημοσιογράφος Μάνος Ναβροζίδης για το NEWS 24/7, η κατάσταση στο σημείο είναι πλέον ανεξέλεγκτη.

Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου στο NEWS 24/7 η περιοχή έμεινε για ώρα απροστάτευτη χωρίς παρουσία πυροσβεστικών δυνάμεων ή ρίψεις από αέρος: “Έχουν ανοίξει τον δρόμο πυρασφάλειας και δεν υπάρχει ούτε ένα πυροσβεστικό. Δεν έχει έρθει ούτε ένα πυροσβεστικό, ούτε ένας πυροσβέστης. Έχει να έρθει ελικόπτερο πάνω από μία ώρα”, ανέφερε ο κάτοικος, ενώ προς το μεσημέρι αυξήθηκαν τελικά οι εναέριες ρήψεις.

Όλα αυτά τη στιγμή που οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η φωτιά στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής έχει κάψει σπίτια και επεκτείνεται συνεχώς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα