Φωτιές: Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό σε Αυλώνα και Μενίδι

Φωτιές: Τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό σε Αυλώνα και Μενίδι
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί στην Πάρνηθα INTIME NEWS

Οι δύο προσαγωγές έγιναν το πρωί της Πέμπτης στον Αυλώνα και στη συνέχεια σημειώθηκαν άλλες δύο στο Μενίδι.

Τρεις εστίες φωτιάς μέσα σε τρεις ώρες ξέσπασαν στον Αυλώνα στις 10, 11 και 12 το πρωί της Πέμπτης (24/8) στις περιοχές Συικάμινο, Ασπρόχωμα και Άγιος Γεώργιος, με την τελευταία να κρίθηκε πιο σοβαρή και σηκώθηκαν και εναέρια μέσα. Πλέον η φωτιά στον Αυλώνα είναι υπό έλεγχο.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές υπόπτων για εμπρησμό το μεσημέρι της Πέμπτης 24/8. Οι δύο έγιναν νωρίτερα στον Αυλώνα και στη συνέχεια σημειώθηκαν άλλες δύο στο Μενίδι.

Στο Μενίδι συνελήφθησαν δύο 31χρονοι στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 19 αναπτήρες και σπρέι, ενώ στον Αυλώνα δύο 45χρονοι.

Στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται 45χρονος ύποπτος, κάτοικος Αυλώνα, για τους εμπρησμούς που ξέσπασαν σήμερα στον Αυλώνα. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 45χρονος θεάθη το πρωί να κινείται ύποπτα με ασημί αγροτικό και μετά από λίγο να ξεσπούν οι πυρκαγιές.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή του Αυλώνα στην οδό 28ης Οκτωβρίου από το ύψος της οδού Μουρούζη και στην οδό Αθανασίου Διάκου από το ύψος της οδού Δάβρη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα