Φρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη 33χρονος που βίαζε την 13χρονη θετή του κόρη

Διαβάζεται σε 1'
Φρίκη στο Λαύριο: Συνελήφθη 33χρονος που βίαζε την 13χρονη θετή του κόρη
Φωτογραφία αρχείου iStock

Σοκάρει νέο περιστατικό βιασμού ανήλικης από τον θετό της πατέρα στο Λαύριο. Η καταγγελία είχε γίνει στις Αρχές της Θεσσαλονίκης για πράξεις που έγιναν από τον Ιούνιο του 2022 έως τον Μάιο του 2023

Συνελήφθη ένας 33χρονος ημεδαπός, δυνάμει σχετικού Εντάλματος Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων σε βάρος της ανήλικης κόρης της συζύγου του από άλλον γάμο.

Ειδικότερα, ο 33χρονος πατριός του 13χρόνου σήμερα κοριτσιού, σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο 2022 έως τον Μάιο 2023, στις περιοχές της Εύβοιας και Αττικής όπου διέμεναν οικογενειακώς, ενώ είχε υπό την επίβλεψη του ανήλικη, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας της και καταχρώμενος την εμπιστοσύνη της, ενέργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, ενώ η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε στο Λαύριο όπου εντοπίστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων Αττικής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα